Safir VIP teslimatları devam ediyor

Safir VIP teslimatları devam ediyor

2015 yılında 100 adet Temsa Safir VIP Suit otobüs yatırımı yapan Metro Turizm, araçların ikinci partisini Erzurum’da teslim aldı.

Metro Turizm’in 2+1 VIP Suit araçlarıyla Türkiye’nin dört bir yanına Erzurum merkez kalkışlı seferlere başlamasının ardından 100 otobüslük yatırımın 15 adetlik kısmı da 2 Mart Pazartesi günü Erzurum Cumhuriyet Caddesi Havuzbaşı alanında yapılan törenle filoya eklendi.

Törene; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, Metro Travel Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Alp Emil, Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Umut Kahraman, Metro Turizm Genel Müdürü Ramazan Keser,  Temsa Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl ve TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan’ın yanı sıra Türkiye’nin her bölgesinden gelen Metro Turizm iş ortakları katıldı.

Metro Turizm’in Erzurum seferlerine yeni başlamadığının altını çizen Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Ayyıldız, yeni Türkiye konseptinde, ‘Yeni Metro ve Yeniden Erzurum’ sloganı ile yola çıktıklarını ve Erzurum yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirtti. Metro Turizm’in kısa sürede Erzurum’daki altyapı çalışmalarını tamamlayacağını ifade eden Ayyıldız, tüm ilçelerin yanı sıra talep gelen tüm illere de sefer düzenleneceğini söyledi.

Erzurum’daki yeni yapılanma sürecinde asla yıkıcı rekabet hedefinde olmadıklarını belirten Ayyıldız; “Erzurum’a güzellikler katmaya geliyoruz. Eğer bir yarış olacaksa, bu yasalar çerçevesinde tatlı bir yarış olacaktır ve bu yarışın kazananı da halkımız olacaktır” dedi.

2015 hedefi 26 milyon yolcu

Şenol Ayyıldız, 2015 yılı yolcu hedefini de paylaştı. Karayolu yolcu taşımacılığının lideri Metro’nun geçtiğimiz yıl 23 milyon 37 bin yolcu taşıdığını vurgulayan Ayyıldız, bu yıl bu rakamı 26 milyona çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

metro-erzurum-4.jpg

Üniversite öğrencilerine Metro desteği

Erzurum’da öğrenim gören üniversite öğrencilerine iş çağrısında da bulunan Ayyıldız, Erzurum’daki yeni yapılanma sürecinde istihdama ihtiyaç duyulacağını belirterek, özellikle üniversite öğrencilerinin verilecek eğitim sonrasında Metro Turizm bünyesinde çalışabileceklerini belirtti. Ayyıldız, Metro Turizm bünyesinde çalışacak üniversite öğrencilerine ayrıca eğitim ve burs desteği de sağlanacağının altını çizdi.

Şehir merkezinde görkemli tören

Metro Turizm düzenlenen basın toplantısının arından, Erzurum Havuzbaşı Kent Meydanı’nda yeni araçlarını Erzurumluların beğenisine sundu. Erzurumluların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım töreninde yerel halk oyunları ekibi ve Erzurum Dadaşlar Fasıl Ekibi katılımcılara keyifli saatler yaşattı.

metro-erzurum-3.jpg

“2014 yılında yapmış olduğumuz finansal atılımlarla hedeflerimize ulaşarak sektörümüzdeki liderliğimizi korumayı başardık” diyen Ayyıldız, sözlerini şöyle sürdürdü;  “2015 yılında da sağlam finansal yapımız ve kurumsal yönetim anlayışımızdan aldığımız güçle sektördeki açık ara liderliğimizi pekiştirecek atılımlar gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Müşteri odaklı hizmet anlayışımız sayesinde yatırımlarımızı sürdürmeyi ve organizasyon yapımızı daha da güçlendirmeyi planlıyoruz. Bu yıl da yapmış olduğumuz 100 adet Temsa Safir VIP Suit otobüs alımıyla araç filomuzu büyüterek, daha genç bir filoyla kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Metro Turizm ailesi olarak bu yılı “Kalite Yılı“ olarak belirlemiş bulunmaktayız. Şirketimiz, yüksek kalite standartları ışığında, Türkiye’nin dört bir yanına Metro Turizm kalitesini taşıdı, taşımaya da devam edecektir. Doğu Anadolu’nun en önemli üssü olarak gördüğümüz Erzurum’da;  “Yeni Türkiye, Yeni Erzurum, Yeni Metro” sloganıyla Metro Turizm, Metro Travel ve Metro Kargo ile Erzurum halkının hizmetinde olmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda Türkiye’nin dört bir yanına Erzurum merkez kalkışlı 2+1 VIP Suit araçlarımız ve kaliteli hizmet anlayışımız ile seferlerimiz başlıyor.”

Törene katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Metro Turizm’in Erzurum’da ki yeni yapılanmasından oldukça mutlu olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Gerek iç turizmi gerekse de dış turizmi geliştirebilmemizin en önemli etkeni ulaşım ağıdır. Karayolu yolcu taşımacılığı sektörün lider firması Metro Turizm’in, Erzurum halkına yakışır araçlarla, kaliteli hizmeti vereceğine hiç şüphemiz yok. Metro Turizm’in Erzurum halkının kullanımına sunduğu yeni araçların hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”

metro-erzurum-belediye.jpg

Yerli üretimin önemine de dikkati çeken Sekmen, “Temsa’nın gayretini hepimiz görüyoruz. Kendi kaynaklarını kullanarak, Türkiye’de ki ulaşım kalitesinin artmasına katkı sağlayan bu güzide şirketlerimizi kutluyorum”  dedi.

erzurum-arac-ici.jpg

Metro Turizm’in yerli üretici olarak Temsa’ya verdiği destekten dolayı başta Kurucu Onursal Başkan Gelip Öztürk olmak üzere tüm Metro Turizm yöneticilerine teşekkür eden Temsa Global Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Anıl; “Metro Turizm hedeflerini her yıl artırarak yoluna devam ediyor. Ürettiğimiz VIP Suit 2+1 araçlarla, bu yıl ki 26 milyon yolcu hedefinde de Metro Turizm’in yanında olmaktan mutluluk duyacağız” ifadelerini kullandı. Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız, Temsa için hazırlanan teşekkür plaketini Murat Anıl’a takdim etti.

manset-erzurum.jpg

Bölge toplantısı

Erzurum’daki yoğun günün ardından Metro Turizm ailesi, bölge toplantısında bir araya geldi. 2015 yılının ilk iki ayının değerlendirildiği toplantıda, projeler ve hedefler de konuşuldu. 23 milyon 037 bin yolcu taşıyarak 3 milyona yakın yolcu artışı ile tarihi bir rekora imza atan ve 2014 yılını lider kapatan firma 2015 hedefinin 26 milyon yolcu olduğunu açıkladı.

Erzurum’da düzenlenen, 2015 yılının ilk bölge toplantısında Ocak ve Şubat aylarının istatistiki verilerini açıklayan Harekât Merkezi Müdürü Akın Pervaz, bölge performansları ve müşteri hizmetleri raporlarını da paylaştı.

Ocak ayında Türkiye genelinde 105 bin 935 yolcu ile yaklaşık yüzde 7’lik bir büyüme sağlandığını belirten Pervaz, yolcu sayısını en çok artıran illeri de paylaştı. Buna göre; aylık 9 bin yolcu artışı ile Denizli ve aylık 3 bin 500 yolcu artışı ile Bolu yüzde 15 büyüme kaydederken, yüzde 90’lık büyüme ile Anamur, 5 bin 300 yolcu artışı ile Samsun, yüzde 13’lük büyüme ve 4 bin 800 yolcu artışı ile Karabük, yüzde 40 büyüme ile Amasya yer en çok yolcu artışı sağlayan iller listesinde yerini aldı. 5 bin yolcu artışı ile Didim ise yüzde 100 büyüme kaydetti.

metro-erzurum-1.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.