SAFKAR, Üniversitelileri Ağırladı

SAFKAR, Üniversitelileri Ağırladı

TESKON+ISK Sodex 2013 İzmir Fuarı kapsamında, 11. Tesisat Mühendisliği Kongresi İSKİD organizasyonu ve ESSİAD işbirliği ve çeşitli üniversiteden öğrenci ve akademisyen katılımları ile ESSİAD Üyesi olan firmalar ziyaret edildi.

11. Tesisat Mühendisliği Kongresi TESKON+ISK Sodex 2013 İzmir Fuarı kapsamında, İSKİD organizasyonu ve ESSİAD işbirliği ile Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinin katılımları ile ESSİAD Üyesi olan firmalar ziyaret edildi. Son dönemde Başarılı AR-GE çalışmaları ile ödüle layık görülen ve 2012 de Üretim Merkezini 2,5 kat büyüten SAFKAR firması da öğrencileri ağırladı.

Safkar, AR-GE ve test merkezlerini gezdirdi

Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlenen 11. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi TESKON+ISK Sodex 2013 İzmir Fuarı kapsamında İzmir'e gelen ve ilgili üniversitelerde okuyan 90 öğrenci ve görev yapan 26 öğretim görevlisi kişiden oluşan Yıldız Teknik Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Ticaret Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencileri ve akademisyenlerinden oluşan kafile ESSİAD Üye firmalarının fabrikayı ziyaret ederek üretim aşamasını yerinde inceleme fırsatı buldu. Tüm SAFKAR AR-GE ekibi ve Üst Yönetimin de katılım gerçekleştirdiği bu çalışmada üretim, AR-GE ve test merkezleri gezdirilerek, ileriye yönelik kariyerleri konusunda öğrencilere eğitimler verildi.

www.tasimacilar.com


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.