Safkar yeni dizel ünitesi ile Türkiye ‘de bir ilke imza attı

Safkar yeni dizel ünitesi ile Türkiye ‘de bir ilke imza attı

Dünyada çok az sayıda firmanın üretimini yaptığı dizel ünitesini üreten Safkar, Türkiye’de bir ilk olmanın ve dünya pazarındaki sayılı firmaların arasında yer almanın gururunu yaşıyor.

Safkar ailesi, yeni dizel ünitesi ile pazarda kendisine A sınıfı yeni bir ürün gamı açtı. Safkar dizel ünitesi ile birlikte yeni binasının da tanıtımını gerçekleştirdi. Tanıtım Safkar Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Merttürk, Genel Müdür Nuri Ünver ve tüm bayilerin katılımıyla gerçekleşti. Açılışın ardından Crowne Plaza ‘da devam eden toplantıda şirket yetkilileri tarafından eğitim ve seminerler verildi. "Bu ürün Safkar markasını temsil edecek"
Yönetim Kurulu Başkanı Abdi Merttürk konuşmasında; "Bu güne kadar başarılarıyla ismini duyurmuş Safkar markasını hızla daha yukarılara taşımaya gayret ediyoruz. Yenilenen ve genişleyen tesisimizin bizi sadece Türkiye’de değil, dünya pazarlarında da temsil etmeye yeterli bir ortam yarattığını düşünüyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Safkar’ın sadece Türkiye sınırları içerisinde değil Avrupa, Asya kıtalarında da ve tüm dünyada yüksek satış hedeflerine ulaşabilmesini sağlamaktır “ şeklinde konuştu. www.tasimacilar.com 21.05.2012/11:21