Sağlam Taşımacılık 50 adet Volvo Aldı

Sağlam Taşımacılık 50 adet Volvo Aldı

Kurulduğu günden bugüne Volvo Kamyon tercih etme geleneğinden vazgeçmeyen Sağlam Uluslararası Taşımacılık, satın aldığı 50 adet FH13 460 HP 4X2 T ile 40 araçlık filosunu ikiye katladı. Bu alımlar ile birlikte Sağlam Uluslararası Taşımacılık’ın filosundaki

 Avrupa kıtası ve İngiltere’ye frigofirik taşımacılık hizmeti sunan Hatay’ın en eski nakliye firması Sağlam Uluslararası Taşımacılık, bölgenin en büyüğü olma iddiasınısürdürüyor. Filosuna 50 adet FH13 460 HP 4X2 T model Volvo Kamyon katan Hataylı nakliye şirketi, bu alımların ardından filosundaki toplam araç ve Volvo Kamyon sayısını 90’a çıkardı. Hizmet verdiği ilk günden bu yana Volvo Kamyon’dan vazgeçmeyen firma, araçların yakıt tasarrufundaki üst düzey performansı, Volvo markasının sahip olduğu prestij ile kendi markalarına katkıları ve araçlardaki her türlü aksamın sahip olduğu üst düzey sağlamlık nedenleriyle Volvo Kamyon geleneğini sürdürüyor.

Sağlam Uluslararası Taşımacılık’ın tercih ettiği FH serisi 420 ila 540 beygirgücü aralığında motor gücünde her performansta üst düzey yakıt tasarrufu sağlaması özelliğine sahip. Yakıttaki performansının yanı sıra kabin içi ve sürüş güvenliğinde de öne çıkan FH serisi, sürücüler için kabin içerisinde her anlamda otel konforundan fazlasını sunuyor.

Teslimat törenindeSağlam Uluslararası Taşımacılık adına şirket ortakları Kamil Sağ ve Mehmet Sağ katılırken, Volvo Kamyon adına Satış Direktörü Hakkı Işınak ve VFS Satış ve Pazarlama Müdürü Taygun Gündoğdu hazır bulundu. Mehmet Sağ, “Volvo araçlarını tercih sebebimiz yakıt tasarrufu, markanın firmamıza sağladığı prestij ve dayanıklılık. Volvo Kamyon’a yaptığımız yatırım her zaman bize kazanç olarak döndü. Ortaklığımızın güçlenerek süreceğine inanıyoruz” sözleriyle Volvo Kamyon’dan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Volvo Kamyon adına teslimat töreninde konuşan Işınak ise, “Sağlamlar Uluslararası Taşımacılık ilk günden bu yana Volvo Kamyon ile çalışıyor. Şu an sahip olduğu 90 araçlık filosu ile bölgenin en büyüklerinden biri olma unvanını sürdürüyor. İki firma arasındaki ilişkinin sürdürülebilirliğini sağlayacak faktörleriMehmet Sağ Bey aktardı. Ancak Türkiye’nin dört bir yanına yayılan servis ağımızın zamanında ve eksiksiz hizmeti de bizden vazgeçmemelerinde diğer bir önemli unsur” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum