Sağlık Lojistik’ten 50 milyon euroluk dev yatırım

Sağlık Lojistik’ten 50 milyon euroluk dev yatırım

İstanbul’un Asya yakasında Tuzla Orhanlı’da bulunan antrepo ve serbest depolarına ek olarak; İstanbul Bahçeşehir’de 50 bin metrekarelik alanda yeni bir logistics tesis yatırımı gerçekleştiren Sağlık Lojistik, özkaynaklarıyla 50 milyon euroluk yatırıma i

Sağlık Lojistik, yılın son çeyreğinde yeni bir yatırıma imza attı. Büyümesini öz kaynaklarıyla sürdüren Sağlık Lojistik, İstanbul Bahçeşehir’de  50 bin metrekarelik bir alanda 50 milyon euroluk yatırım gerçekleştirdi. İstanbul’un  Asya yakasında Tuzla Orhanlı’da antrepo ve serbest depoları bulunduğunu açıklayan Sağlık Lojistik İcra Kurulu Başkanı Zahit Sağlık, bu tesislerine ek olarak kapasite artışı sağladıkları Bahçeşehir tesisleriyle; İstanbul’un her iki yakasında da modern lojistik merkezlerine sahip olduklarını dile getirdi. Modern tesislerinde serbest depolama hizmetlerinin yanı sıra; transit ve ithalat işlemleri öncesi gümrüklü antrepo hizmeti ve göndericiden  alıcıya nakliye hizmeti de verdiklerini belirten Sağlık, “Yenibosna, Bahçeşehir ve Tuzla Orhanlı’daki depo ve antrepolarımız, bağlı oldukları gümrük müdürlüklerine ve hava alanlarına yakınlıkları bakımından stratejik açıdan avantajlı konumda bulunuyor. Antrepolarımız ve serbest depolarımızın aynı tesis içinde bulunması, müşterilerimizin ürünlerini hızla ve hasarsız bir şekilde, düşük maliyetlerle transfer etmesini sağlıyor” diye konuştu.

“Filomuzdaki araç sayısını  500 adede çıkardık”

Yeni yatırımlar bünyesinde araç filosunu da 500 adede çıkardıklarını söyleyen Zahit Sağlık, Euro5 ve Euro6 model araç filosunun çevreci özellikler taşıdığını, karbondioksit salınımını ve gürültüyü azaltıcı hassasiyete sahip olduğunu özetledi. Son teknolojiyle donatılmış araç filosu, modern tesisleri ve artan istihdamı ile  daha büyük hedeflere ulaşmak için çalışacaklarının altını çizen Zahit Sağlık, “Kara, hava, deniz ve demiryolu taşımacılığının yanı sıra; gümrüklü depolama, serbest depolama ve mikro dağıtım hizmetlerini de sunuyor, bu hizmetlerimizi tek tek veya entegre olarak verebiliyoruz” dedi.

 

1481300371__i1a4232.jpg

saglik-lojistik.jpg

1481300298_sa__l__k_loj___ekim__3050_x_2033_.jpg

1481300328_sa__l__k_loj___ekim__22___3050_x_2033_.jpg

1481300338_sa__l__k_loj___ekim__11___3050_x_2033_.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.