Şahade Uluslar arası Taşımacılığa 10 adet yeni nesil ‘Maxima Plus’

Şahade Uluslar arası Taşımacılığa 10 adet yeni nesil ‘Maxima Plus’

Şahade Uluslararası taşımacılık filosunu TIRSAN ile güçlendirmeye karar verdi. Firma TIRSAN’dan 10 adet Yeni Nesil Maxima Plus treyleri filosuna ekledi.

TIRSAN’ın ‘yeni ufaklara yeni yaklaşımlarla ulaşılır’ sloganı ile başlattığı AR-GE çalışmalarının sonucunda 50.000 saat mühendis çalışması ve milyonlarca kilometre testi ile üretilen ve sektörden tam not alan Yeni Nesil Perdeli Tenteli ürün grubu, filoların tercihi olmaya devam ediyor. Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Makedonya, Moldova, Sırbistan, Kosova, Slovenya, Hırvatistan, Bosna-Hersek gibi ülkelere de hizmet veren Gaziantep menşeli, Şahade Uluslararası Taşımacılık filosuna TIRSAN 10 adet Yeni Nesil Maxima Plus treyler ekledi. TIRSAN Treyler Adapazarı Fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine Şahade Uluslararası Taşımacılık’ın Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Şahade, Sinan Şahade ve TIRSAN Bayi Yönetimi Koordinatörü Filiz Yiğit katıldı. Tam donanımlı 55 araçtan oluşan tır filosu ile 5000 m² alan üzerine kurulu tır parkı, araç bakım ünitesi ve deneyimli personeliyle kuru yük taşımacılığı alanında müşterilerine hizmet verdiklerini söyleyen Şahade Uluslararası Taşımacılığın Yönetim Kurulu Üyeleri Mesut Şahade, TIRSAN’ı seçmelerindeki nedeni şu sözlerle açıkladı: “TIRSAN’ın kalitesine, sağlamlığına güvenmemizin yanı sıra ürünün uygun fiyat avantajı sebebiyle Yeni Nesil MaximaPlus ürününü tercih ettik. Diğer yandan TIRSAN servis ağının genişliği de karar vermemizde etkili oldu.”

TIRSAN Yeni Nesil Ürün Grubu ile ilgili öne çıkan özellikler:


K-fix : Her biri 2,5 ton kapasiteli toplam 236 farklı noktadan oluşan ve yüklerin daha güvenli bağlanmasını sağlayan K-fix Yük Sabitleme Sistemi.

Katoferez (KTL) : Şasi ve tüm kaynaklı komponentler çinko-fosfat katoferez (KTL) kaplamayla paslanmaya ve aşınmaya karşı 10 yıl paslanmazlık garantili.

Tırsan Telematik Sistemi : idem Gmbh ile çözüm ortaklığı ile sunulan uydu sistemi üzerinden çalışan treyler takip sistemi ile lojistik operasyonlarını tam zamanlı takip edebilme.

Yük Emniyeti : 7,2 ton forklift aks yüküne dayanıklı taban, çatıda çapraz gerdirme zinciri ve K-fix yük sabitleme sistemi, EN 12642 CODE XL- VD 2700 Yük Emniyet Sertifikası, Daimler DC9.5 Otomotiv Sertifikası.

www.tasimacilar.com 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.