Sakarya VİB Turizm’e 15, MP Turizm’e 9 Prestij

Sakarya VİB Turizm’e 15, MP Turizm’e 9 Prestij

Zemzem Turizm’e geçtiğimiz hafta 65 adetlik dev satış gerçekleştiren Temsa, Sakarya VİB Turizm Kooperatifi’ne 15, MP Turizm’e 9 Prestij Süper Deluxe teslim etti.

Ant Oto’nun Sakarya VİB Turizm Kooperatifi’ne gerçekleştirdiği satış sonrasında düzenlenen teslimat törenine Kooperatif Başkanı Seyhan Azder ve kooperatif üyeleri, Temsa Bölge Satış Yöneticileri Baybars Dağ, Sonat Demirci, Ant Oto Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Göksoy ve Satış Müdürü Şafak Kıyar katıldı.

“Toplam servis aracı 40’a ulaştı.”

Yeni Prestij araçları İstanbul ve Adapazarı’nda servis hizmetinde bulunacaklarını belirten Kooperatif Başkanı Seyhan Azder, “15 Prestij yatırımı ile filomuzdaki toplam servis aracı sayısı 40’a ulaştı. Küçük otobüslerimizin tamamı Prestij oldu. Büyük otobüs olarak filomuzda 54 araç bulunuyor” dedi.

“Tercih nedeni, düşük yakıt tüketimi”

Prestij yatırımlarında en önemli etkenin düşük yakıt tüketiminde sağlanan avantaj olarak açıklayan Seyhan Azder, “2009 yılında filomuza katılan Prestij araçlarla bu süre zarfında araçlardan aldığımız verimlilik ve işletme avantajlarında yaşadığımız yüksek memnuniyet bizi yeni yatırımlarda tercihimizi Prestij yönünde yapmamızı sağladı” dedi.

“2014 yılı 2013’e göre daha iyi olacak.”

Ant oto Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Göksoy, Sakarya VİB ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden duydukları memnuniyeti vurgulayarak, bu yıl Prestij satışlarının 2013 yılından daha fazla olacağını belirtti.

MP Turizm’e 9 Prestij

Prestij yatırımını yapan firmalar arasına MP Turizm de katıldı. Firma ortakları Mansur Nalbant ve Abdurrahman Çavuşoğlu’na araçlar düzenlenen törenle Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ tarafından teslim edildi. MP Turizm’in bu yılki hedefi Prestij yatırımını 25 araca çıkarmak.

“Filomuzda 60’ı öz mal toplam 150 araç bulunuyor.”

Mansur Nalbant ve Abdurrahman Çavuşoğlu, yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen iyi bir dönem geçirdiklerini de bunun da yatırıma yansıdığını ifade ettiler. Prestij araçları tercih etmelerini, yakıt tüketiminin düşüklüğü ve 40 bin km de bir bakım aralığı ile maliyetlerinin düşük olması olarak açıklayan Mansur Nalbant ve Abdurrahman Çavuşoğlu, “Artık ekonomiklik özellikle araç yatırımında öncelikli tercih olarak öne çıktı. Filomuzda kullandığımız Prestij ve Safir araçların yakıt tüketimi diğer araçlara göre çok avantajlı. Şu anda filomuzda 60’ı öz mal 150 otobüs bulunuyor. Temsa marka araç sayısı ise 15’e ulaştı. Bu yıl Prestij yatırımı 25 araca çıkarma planımız var” diye konuştular.

Temsa Bölge Satış Yöneticisi Baybars Dağ, 2014 yılına hızlı bir teslimat süreçleri ile girdiklerini belirterek, Zemzem Turizm’in ardından Sakarya VİB ve MP Turizm’e toplamda 24 araç teslimatı gerçekleştirmekten çok memnun olduklarını söyledi.

temsa-vib-turizm-teslimat-toplu-fotograf.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.