Sakarya yılın ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi

Sakarya yılın ilk Meclis Toplantısını gerçekleştirdi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Yılın ilk Meclis Toplantısı’nda birçok konuya açıklık getiren Başkan Toçoğlu çevre konusunda da açıklamalarda bulundu.

Elektrikli Otobüsler Gündemde

Sakarya Belediyesi Meclis Toplantısı’nda konuşan Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizi geleceğe hazırlarken daha yaşanabilir bir çevreye sahip bir Sakarya istiyoruz. Yatırımlar yaparken hassas davranıyoruz. Hamdolsun çalışmalarımızla en temiz kent seçildik. HES bir çevre yatırımıdır. Ayrıca elektrikli otobüsler de gündemimizde. O konuyla ilgili de bir çalışma yürütüyoruz” dedi.

Hassas davranıyoruz

Toçoğlu, “Şehrimizi geleceğe hazırlarken daha yaşanabilir bir çevreye sahip bir Sakarya istiyoruz. Yatırımlar yaparken çevreyi göz önünde bulundurarak hassas davranıyoruz. Hamdolsun çalışmalarımızla en temiz kent seçildik” diye konuştu.

Daha yaşanabilir bir çevre

Açılışa hazırlanan Hidroelektrik Santrali’nin bir çevre yatırımı olduğunu belirten Başkan Zeki Toçoğlu, “HES ekolojik dengeyi gözeten, canlılara zarar vermeyen bir çevre yatırımıdır. Meclis Toplantımızda şimdi de iklim değişikliği, tüm çevre ve yenilenebilir enerji projelerini geliştirme, uygulamalarını planlama ve yönetme ile ilgili çevre konulu protokoller imzalanması konusunda meclisimizden yetki alıyoruz. Ayrıca elektrikli otobüsler de gündemimizde. O konuyla ilgili de bir çalışma yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.