Şanlıurfa Belediyesi filosuna 4 adet Otokar Kent ekledi

Şanlıurfa Belediyesi filosuna 4 adet Otokar Kent ekledi

Şanlıurfa Belediyesi toplu taşıma filosuna 4 adet 12 metrelik Otokar Kent 290 LF otobüs ekledi.

Toplu Taşıma Filosu’na katılan 4 adet 12 metrelik otobüsleri Belediye Binası önünde inceleyen Başkan Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Emin İzol, BELSAN AŞ. Genel Müdürü Cengiz Konur, Ulaşım Hizmetleri Sorumlusu Abbas Yavuz ve diğer belediye birim amirleriyle birlikte mini bir şehir turu yaptı.

Toplama Merkezi’nden Osmanbey Kampüsüne ilk sefer

Şehir Merkezi ile Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü arasında yaşanan yoğun yolcu trafiğini önemli ölçüde rahatlatmak amacıyla alımı gerçekleştirilen otobüslerin kente getirilmesinden duyduğu mutluluğu ifade eden Fakıbaba, “Başta Belediye Meclis Üyelerine, başkan yardımcısı Emin İzol ve diğer genç arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Benim hemşerilerim hizmetin en iyisine layıktır. Biz onlara bir söz verdik. Onlara en iyi en ucuz taşımacılığı yapacağımızı vaat ettik. Allah’a şükür bugün bunu yerine getirmenin mutluluğu içersindeyim” dedi.

Fakıbaba muavinlik yaptı

Belediye önünden başlayan ve toplama merkezinde son bulan kent turunun ardından Osmanbey Kampüsüne ilk seferini yapan otobüslerin muavinliğini ise Belediye Başkanı Fakıbaba yaptı.

İlk sefere mahsus ücretsiz yolculuk yaparak Osmanbey Kampüsüne giden öğrencilerle sohbet eden Başkan Fakıbaba, ulaşım konusunda önümüzdeki günlerde daha birçok yeniliğe imza atacaklarını söyledi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.