Şanlıurfa Belediyesi yolda kalan otobüslerin imdadına yetişiyor

Şanlıurfa Belediyesi yolda kalan otobüslerin imdadına yetişiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Belsan Şirketi yolda kalan yolcu otobüslerinin de imdadına yetişiyor.

Belsan A.Ş’nin yeni aldığı tam donanımla yol yardımı aracına, yolda kalan otobüs şöförleri 444 23 26 çağrı merkezini arayarak ulaşabiliyor. Yeni alınan tam donanımlı yol yardım aracını tanıtan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Fakıbaba, “Özelikle yolda arıza yapan araçlara artık yardım aracı gönderiyoruz. Belsan şirketimiz böyle bir araç aldı. Tam donanımlı. Şoförlerimizin idmanına da yetişiyoruz. Yol yardımı aracımızda tamirci arkadaşımız var. Yedek parçalar var. Anında yolda kalan otobüse ulaşıyor ve gerekli yol yardımını yapıyoruz. Aynı ambulans gibi yolda kalan araçlarımızın sorunlarını çözüyoruz” dedi.

Belsan’ın yol yardım aracını tanıttıktan sonra yeni otogardaki yazıhaneleri ziyaret edip sorunlarını dileyen Fakıbaba, esnaftan yeni otogarla ilgili olumlu tepkiler aldı. Yeni yol yardımı aracından da çok memnun olduklarını dile getiren otogar esnafı, Fakıbaba’ya teşekkür etti.

Fakıbaba yeni otogar için şunları söyledi:”Gerçekten örnek bir otogarımız var. Zaten Ülkenin çeşitli kentlerinden belediyemler, otogarımızın yapısını mimarisini incelemeye araştırmaya geliyor. Pırıl pırıl tertemiz. İnsanlar mutlu. Esnaf mutlu. Bütün emeği geçen arkadaşlarımı yürekten kutluyorum.” 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.