Şanlıurfa’da beton parke yapım işi ihale edildi

Şanlıurfa’da beton parke yapım işi ihale edildi

Şanlıurfa’da 12 mahallenin beton parke yapım işini kapsayan ihale gerçekleştirildi. İhaleye, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlık etti.

Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz.

Şanlıurfa Belediyesi Belediye Encümen Toplantı Salonu’nda yapılan ihaleye katılan Fakıbaba, 8 yıldan bu yana gerçekleştirilen ihalelerin açık ve şeffaf bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, başta Başkan Yardımcısı Emin İzol olmak üzere ihale komisyonunda görev alan tüm çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. “İhaleler devam edecek”
Selahattin Eyyübi, Yenişehir, Hamidiye, Ulubatlı, İpekyol, Paşabağı, Akşemsettin, Akabe, Sitemizden 'yerek rahatınıza erişebilirsiniz. Direkli, Bağlarbaşı, Ahmet Yesevi ve Sancaktar Mahallesi olmak üzere toplam 12 adet mahallede beton parke yapım işi ihalesini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyleyen Fakıbaba, bu tür önemli ihalelerin dün olduğu gibi, yarın da devam edeceğini açıkladı.
“Urfa ile Aksaray arası kadar taş döşeme işlemi yaptık”
Fakıbaba, “Arkadaşlarım, 8 yıllık süreçte 4 milyon 500 bin metrekare beton parke işini ihale ettiklerini söylediler. Bunun anlamı, geldiğimiz günden bu yana, 7 metre genişliğinde, Urfa’dan Aksaray’a kadar taş döşeme işlemi yapmışız. Bunu çok ucuza mal ediyoruz. Mart Ayı içersinde çok önemli ihalelerimiz var” dedi.
İhaleye 6 firma katıldı
Yaklaşık maliyeti 3 milyon 77 bin 66 TL olan “12 Mahallenin Beton Parke Yapım İşi İhalesi”ne 6 firma katıldı. İhalenin komisyonca değerlendirilerek önümüzdeki günlerde karara bağlanacağı öğrenildi. www.tasimacilar.com 22.02.2012 / 12:10

Sitemizden izleyerek rahatınıza erişebilirsiniz.