Şara Enerji araç filosunu oluştururken prestiji tercih etti

Şara Enerji araç filosunu oluştururken prestiji tercih etti

Şara Enerji A.Ş. araç alımında Temsa’yı tercih etti. Firma Temsa Ankara Bayiisi Azizoğlu Otomotiv’den aldığı 16 adet Prestij araç ile ilk filosunu oluşturdu.

1985 yılında kurulan Ankara menşeli Şara Enerji A.Ş. Polatlı fabrikasında kafes, monopol direk, çelik konstrüksiyon imalatı, galvanizleme üretimi hırdavat ve bağlantı elemanları üretimi gerçekleştiriyor. Firma Temsa Ankara Bayiisi Azizoğlu Otomotiv’den aldığı 16 adet Prestij araç ile fabrika personelini taşıyacak.

Şara enerjinin filosuna 16 adet prestij

Yurtiçinde Ankara ve Adana’da, yurtdışında Cezayir, Suriye, Kıbrıs ve Kuzey Irak’ta şubeler ile hizmet verdiklerini belirten Şara Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Raşit Mor, hedefleri doğrultusunda büyüyen şirket için ilk kez araç yatırımı yaptıklarını belirtti. Yaptıkları araştırmalarda işletim giderlerine baktıklarında araç alımında Temsa Prestiji tercih ettiklerini belirterek “Bu yatırımda Temsa’nın yaygın ve kaliteli satış sonrası hizmet ağına sahip olması da etkenler arasında yer aldı. İlk etapta 16 adetlik bir yatırımda bulunduk. İstediğimiz verimliliği aldığımız takdirde yine araç yatırımımız Temsa markası yönünde olacak” diye konuştu.

Firma kendi personelini kendi araçlarıyla taşıyacak

Şara Enerji’nin 30 yıla yaklaşan faaliyet süreci ile ülke ekonomisine önemli bir katma değer sağladığını belirten Azizoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şahin ise yaptığı konuşmada “Şara Enerji’nin kendi personelini taşımaya yönelik ilk adımı attığında tercihinin Temsa markası olması bizleri gururlandırıyor. Şara Enerji ile başlayan bu işbirliği sürecinin 16 araç ile sınırlı kalmayacağını, bu sayının hızla artacağına yönelik inancımız tam. Şara Enerji’nin büyüyen hedeflerine katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz. Yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

www.tasimacilar.com

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.