Saras Lojistik’ten ‘Yaza Merhaba’ pikniği

Saras Lojistik’ten ‘Yaza Merhaba’ pikniği

Saras Lojistik çalışanları, geleneksel hale getirilen ‘Yaza Merhaba’ pikniği, Pazar günü Çatalca’da tüm çalışanların ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Saras Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras ve CEO’su Tamer Dinçşahin’in de katılımıyla gerçekleştirilen etkinliklerde, dev mangallarda hazırlanan yiyecekler ve içecekler sunulduktan sonra yapılan halat çekme, dans ve voleybol maçları etkinliğe renk kattı.


“Etkinlikler gelenekselleşecek”
Saras Lojistik’in çalışanlarıyla birlikte etkinlikler yapacağını söyleyen Turgay Aras, “Yaz başında ve kış başında yapacağımız etkinlikleri gelenekselleştireceğiz. Böylece çalışanlarımızın birbirleriyle ailecek kaynaşmalarını da sağlamış olacağız” dedi. “Yeni atılımda çalışanlar unutulmayacak”
CEO Tamer Dinçşahin de, alışanlara yönelik farklı etkinliklerinin bundan sonra da olacağını belirterek, şunları söyledi: “Firma olarak yeni yatırımlar, yeni atılımlar yaparken, bunu gerçekleştirirken en büyük gücümüz olan çalışanlarımızı da ihmal etmeyeceğiz. Bu gibi etkinlikler, çalışanlar arasındaki diyaloğu arttırırken, aynı zamanda motivasyon da sağlamaktadır. Bazı zamanlar, iş stresi olmadan, sadece dinleneceğiz ve eğleneceğiz.”


Yaklaşık 80 kişinin katıldığı ‘Yaza Merhaba’ pikniğine, sektörü basını da büyük ilgi gösterdi. Gün boyunca yapılan değişik yarışmalarda, en ilginç olanı da Saras Lojistik çalışanları ile basın mensupları arasında yapılan halat çekme yarışmasıydı. Zira basın mensupları, oluşturdukları üç ayrı grupla da, Saras çalışanlarına yenilmekten kurtulamadı. 1994 yılında taşımacılık faaliyetlerine başlayan SARAS Lojistik, 800 özmal aracıyla 34 ülkeye taşıma yapıyor. Firma depolama, gümrükleme gibi faliyetlerin yanı sıra, yakın gelecekte yapacağı yatırımlarla hava, demir ve denizyollarını da kapsayacak şekilde bütün modlarda taşımacılık planlıyor. www.tasimacilar.com 11.06.2012/18:10