Saras ve Tan lojistik işbirliği

Saras ve Tan lojistik işbirliği

Türkiye’nin en büyük Lojistik firmalarından Saras Lojistik ile yine alanındaki en önemli firmalardan olan Tan Lojistik arasında gümrükleme konusunda işbirliği anlaşması imzalandı.

Türkiye’nin en büyük ihracatçı firmalarına lojistik hizmeti veren Saras, 1.000 araçlık filosuyla Ortadoğu’dan, Avrupa’ya ve Orta Asya’ya taşıma yapıyor. 10 adet toplama-dağıtım deposu ve 3 adet de merkez deposu bulunan Saras’ın, yoğun bir gümrük işlemi bulunuyor.

Saras Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Aras İle Tan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Caner Tan arasında yapılan anlaşma ile tüm gümrükleme işlemlerini Tan Lojistik’e emanet eden Saras Lojistik, yeni yatırımlarla iş potansiyelini daha da arttırmayı hedefliyor.

“Tüm Gümrük işlerimizi Tan Lojistik yapacak”

Sektörün iki büyük kuruluşunun lojistikte sinerji yaratacağını söyleyen Turgay Aras, “Gümrükleme işlemlerimizi sektörün en deneyimli firmalarından birisine emanet ettik. Böylece biz de asıl işimize odaklanmış olacağız. Bu durumun müşterilerimize de olumlu yansıyacağına inanıyorum” dedi.

Tan Lojistik’in 15 yıldır Türkiye’nin tüm gümrüklerinde hizmet verdiğini söyleyen Caner Tan ise, “Uzman kadromuzla, iş ortaklarımıza çağdaş, şeffaf ve en önemlisi kanunlara uygun çalışmalar yapıyoruz. Bu nedenle Türkiye çapında güven telkin ettik. Bundan böyle T.C. gümrükleri ile Saras arasında da köprü oluşturacağız” şeklinde konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.