Sargınlar Nakliyat filosunu Ford Cargo’lar ile güçlendiriyor

Sargınlar Nakliyat filosunu Ford Cargo’lar ile güçlendiriyor

Denizli menşeli nakliye firmalarından Sargınlar Nakliyat çekici ve mikser alımında Ford Otosan’ı tercih ederek filosunu güçlendirdi.

Ford Otosan, 10 adet Ford Cargo 1838T çekiciyi ve 5 adet 4136M (8x4) mikseri Denizli’nin büyük nakliye firmalarından Sargınlar Nakliyat’a, düzenlenen törenle teslim etti. Törene Sargınlar Nakliyat’ın sahibi Alaattin Sargınlar, Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Mete İnceer ve Ford Kamyon Denizli Yetkili Satıcısı Yarımca Otomotiv Satış Müdürü Yusuf Yağcı katıldı. “Cargo’lar ile başarımız sürecek”
Sargınlar Nakliyat’ın sahibi Alaattin Sargınlar, Denizli bölgesinin önde gelen kuruluşlarına hizmet verdiklerini belirterek, filolarına yeni ekledikleri Ford Cargo’lar ile başarılı çalışmalarını artırarak sürdüreceklerini ifade etti. Ayrıca Sargınlar, Ford’un nakliye ve inşaat sektöründe kendilerine ciddi maliyet avantajı da sağladıklarını belirtti. Ford Otosan Kamyon Bölge Satış Müdürü Metin İnceer de teslimat töreninde yaptığı konuşmada Sargınlar Nakliyat ile işbirliklerini uzun yıllar devam ettirmek istediklerini ifade etti.


2011’in en çok satan 2’nci çekicisi: Ford Cargo 1838T
Rekabetçi yakıt tüketimi ve düşük işletim beklentilerinin tam karşılığını veren Ford Cargo 1838T, 2 yıl sınırsız ve opsiyonel 3 yıl sınırsız km garantisi ile satışa sunuluyor. 1838T çekiciler, standart 1200 mm, opsiyonel 1050/1140/1250 mm olarak, 4 farklı yükseklikte sunulan beşinci teker alternatifleri ile farklı ürün gruplarını taşıyan filoların, tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Yeni Z-Cam fren sistemi ile fren balata ömrü arttırılan ve servis maliyetleri düşürülen yeni 1838T çekicilerin, 4-körüklü arka havalı süspansiyon ile de hem süspansiyon ömrü arttırılmış hem de her yol ve iklim koşulunda daha konforlu ve güvenli sürüş imkanı sunması sağlandığı ifade edildi. Yeni mandallı tip şanzımana sahip Ford Cargo 1838T çekicilerde klima ve MTCO mekanik takografı standart olarak sunuluyor. Ford Cargo 1838T çekicilerde, yeni ekonomik devir aralığı göstergesi, filo yönetim sistemi ön paketi ile işletme maliyetlerinin kontrol altına alınabilmesi için gerekli donanımlar da bulunuyor. Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi iş sahiplerinin kârını artırıyor
Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi 360 PS/1400 NM gücündeki Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 Mpa gücündeki şasisi, 750 saat bakım aralığı, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle ön plana çıkıyor. İnşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılayan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi, rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkânı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârını artırmasına olanak tanıyor. www.tasimacilar.com 26.07.2012/11:04