Satko, Busworld Turkey’deki yerini aldı

Satko, Busworld Turkey’deki yerini aldı

Filo yönetim ve araç takip sistemleri hizmeti sunan Satko Teknoloji, yeni ürün ve hizmetleri ile Busworld Turkey'deki yerini aldı.

19-21 Nisan tarihleri arasında yapılacak Busworld Turkey fuarında Satko, Hall 2-A44 nolu standında ziyaretçilerini filo yönetimi ve araç takip sistemleri hakkında bilgilendirecek. SATKO, şehiriçi otobüslerde yüzde 5 yakıt tasarrufunu garanti etmesinin yanı sıra, Fuarda da sergilenecek olan Mix Telematics uygulaması ile şehiriçi otobüslerde kullanılmak üzere özel olarak geliştirilen sistem ile yakıt tüketimini yüzde 5 oranında azaltırken karbondioksit salınımını azaltıyor ve çevreci yaklaşımı ile hizmet verdiği belirtildi.

Satco ile sürücünün alışkanlıkları kontrol altına alınıyor
Satko, şehiriçi ve şehirlerarası otobüslerin yakıt tüketimini iyileştiren ve süreçlerin kontrolünü sağlayan yeni bir uygulama başlattı. Sistemin temel amacı sürücüyü kontrol etmek. Mix Telematics uygulaması ile sürücü performansının artırılarak ve sürüş alışkanlıklarının kontrol altında tutularak yüksek ölçüde verimlilik sağlamak. 2012 de gerekli tüm altyapı hazırlıklarını tamamlayarak filolara sunmaya hazır olan Satko, Avrupa’da toplu taşıma hizmeti veren özel ve kamu sektörü temsilcilerinde yaygın olarak kullanılan bu ürün ile otobüs firmalarına ve toplu taşıma hizmeti veren tüm kurum ve kuruluşlara verimlilik ve operasyonel kazancın yolunu açıyor. Bu ürüne sahip olan filolar, direk yakıt tasarrufu sağlamanın ötesinde, çok daha iyi bir müşteri memnuniyeti yakalıyor. Kaza ve yaralanma oranlarını ciddi anlamda düşürüyor, kanuni yaptırım ve yönetmeliklere daha iyi uyum sağlamış oluyor ve sonuç olarak CO2 emisyon oranlarını düşürerek daha çevreci bir hizmet sunuyor. Sistem filo bazında eğitimlerden montaja, işletim ve raporlamalara kadar tüm aşamaları anahtar teslimi olarak müşteriye sunulduğu belirtildi. www.tasimacilar.com 14.04.2012/12:25