Şavşat Şoförler Ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu yapıldı

Şavşat Şoförler Ve Otomobilciler Odası Genel Kurulu yapıldı

Şavşat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunu Yaptı Eski Başkan Ömer Ural Güven Tazeledi.

Şavşat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurul’una Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu, Artvin Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Demirhan Elçin, Şavşat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ömer Ural, şoförler, otomobilciler, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Genel Kurulda Divan Başkanlığına Demirhan Elçin yardımcılıklarına ise Mete Dede, Orhan Aksakal ve Öner Altunel getirildiler.

“Seçimlerde tek aday.”

Faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporlarının okunmasının ardından, oy birliği ile ibrası yapıldı. Daha sonra seçimlere gidildi. Yapılan seçimlere tek aday olarak giren Başkan Ömer Ural tekrar başkanlığa getirildi.

“Şoför esnafının sorunlarıyla içli dışlıyız.”

Genel kurula katılan Şavşat Belediye Başkanı Mehmet Naci Köroğlu’da yapmış olduğu kısa konuşmada Genel Kurulun hayırlı olması dileğinde bulunurken şoför esnafının sorunları ile ilgili sürekli içli dışlı olduğunu vurguladı.

“Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Seçimler sonrası bir konuşma yapan Ömer Ural memnuniyetini dile getirdi. Güven tazeleyen Ömer Ural; “Yapılan Şavşat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulunda şoför esnafının dört yıl önceki seçimde olduğu gibi esnafımızın tek aday olarak bana vermiş olduğunuz güveni laikiyle, görev bilinciyle bir dört yıl daha güven verip bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Şavşat Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu dilek ve temennilerle tamamlandı.

Hayati Akbaş

savsat-soforler-ve-otomobilciler-genel-kurulu-yapildi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.