Şavşatlı Şoförler Başkanları’nı seçti

Şavşatlı Şoförler Başkanları’nı seçti

Artvin’in Şavşat ilçesinde çalışan Kamyoncular ve Minibüsçüler Başkanlarını seçti.

Şavşat’ta hizmet veren 6 no’lu Kamyoncular Kooperatifi, 25 no’lu il merkezine yolcu taşıyan minibüsçüler kooperatifi ve 31 no’lu Köy minibüsçüleri kooperatifleri genel kurullarını yaparak yeni başkanlarını seçtiler.


6 no’lu Kamyoncular Kooperatifi’nin yeni başkanı Engin Küçük oldu
İlçe müftülük lokalinde ilk genel kurulu 6 no’lu Kamyoncular Kooperatifi gerçekleştirdi. Yapılan seçimler öncesinde ilçe merkezi ve köylerinde çalışan kamyoncuların sorunları konuşuldu. Kamyoncuların yaşamış olduğu sıkıntılar ve bu sıkıntıların azaltılabilmesi konusunda yapılması gerekenler konuşuldu. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Eski Başkanın aday olmadığı seçimlerde 18 oyun tamamını alan Engin Küçük başkan olarak seçildi.


25 no’lu Minibüsçüler Kooperatifi’nin başkanı değişmedi
İlçe merkezinden Artvin merkeze yolcu taşıyan 25 no’lu Minibüsçüler kooperatifi seçimi ilçe müftülük lokalinde yapıldı. Minibüsçülerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu seçimlerde tek aday olarak giren Kayhan Demirel yeniden başkanlığa getirildi. Kayhan Demirel kendisine destek olan ve tekrar göreve getirilmesinden dolayı şoför arkadaşlarına teşekkür etti.


31 no’lu köy minibüsçüleri kooperatifi’nin yeni başkanı Naci Çelik oldu
Müftülük lokalinde son genel kurul ise Şavşat ilçe merkezinde ilçeye bağlı köylere yolcu taşıyan 31 no’lu köy minibüsçüleri kooperatifi yaptı. Genel kurulda açılış ve yoklamanın ardında Divan teşekkülü yapılarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kooperatif genel kurulunda faaliyet raporları tahmini bütçe raporları okunarak oylandı. Sorunların ve çözüm önerilerinin konuşulduğu genel kurulun son bölümünde seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde aday olan Veliköy muhtarı İrfan Avcının karşısında 32 oyun 21’ini alan Naci Çelik kooperatifin yeni başkanı seçildi. Naci Çelik kendisine destek veren veya vermeyen arkadaşlarına teşekkür etti. Hayati Akbaş/Şavşat www.tasimacilar.com 12.07.2012/18:32