Scharrer & Andresen tanker alımında Kässbohrer’i tercih etti

Scharrer & Andresen tanker alımında Kässbohrer’i tercih etti

Avrupalı lojistik firmalarından Hoyer Grup bünyesinde yer alan Scharrer & Andresen Kässbohrer’den uzaktan kumandalı zift tankeri alımı gerçekleştirdi.

Total gruba bağlı Total Bitumen ile iş ortaklığı gerçekleştiren Almanya menşeli olan ve özellikle Katı-sıvı ürünler, nakliye ile zift taşımacılığı yapan Scharrer & Andresen şirketi Kässbohrer’den uzaktan kumandalı zift tankeri alımı geçekleştirdi.

Avrupa’nın ilk üç markası arasında yer alan TIRSAN şirketlerinden Kässbohrer, geniş ürün gamı ile sunduğu çözümlerle güçlü iş ortaklıkları kurmaya devam ediyor. Total Bitumen’in Almanya Brunsbüttel’deki genel merkezinde gerçekleşen teslimat törenine TIRSAN İş Geliştirmeden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi İffet Türken ve Satış Müdürü Mehmet Önen katıldı.


Uzaktan Kumandalı Kässbohrer Zift Tankeri

Total Bitumen’in operasyonel hedefleri doğrultusunda, Kässbohrer Ar-Ge ekibi tarafından geliştirilen uzaktan kumanda ile boşaltım yapabilme özelliğine sahip olan Kässbohrer Zift Tankeri, bu özelliği sayesinde manuel operasyon adımlarını ortadan kaldırarak güvenli ve hızlı boşaltım imkanı sağlamaktadır.

Paslanmaz çelik malzemeden üretilen menhol havuz kapağı sayesinde her türlü hava koşulunda yapılabilecek zift taşımacılığında sabit sıcaklık garanti edilmesinin yanında alüminyum merdiveni ve katlanır korkuluğu ile hızlı ve güvenli yükleme / boşaltma avantajı sunmaktadır.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.