Sea Lines, Karadeniz RORO seferleri bir yaşında

Sea Lines, Karadeniz RORO seferleri bir yaşında

Karadeniz RORO taşımacılığında birinci yılını dolduran Sea lines, başarısını düzenlediği bir program ile uluslararası nakliye firmalarıyla paylaştı.

Sea lines Mart 2011’de Haydarpaşa-Illychevsk Limanları arasında yaptığı RORO seferlerinde 1. Yılını doldurmanın mutluluğunu Dedeman Otel’de yaptığı bir etkinlik ile nakliyecilerle paylaştı. Ayrıca gecenin sonunda katılımcılar arasında yapılan bir çekiliş ile Sea Lines, tek yön 3 adet bonus bileti kazanan nakliyecilere teslim edildi.


Sea Lines gerçekleştirdiği bu program ile taşıma sektörünü bir araya getirdi. Sea Lines’dan Johan Eklund, Mathias Eklund, Dabkovic’den Kadir Kaya ve Gamze Kurt, UND, Logitrans, Trans Lojojistik, Dynamic Lojistik, Trans Çağ, ACL Lojistik, Demiral Nakliyat, Karadeniz Nakliyat, Savran Lojistik, Ses Lojistik, Merve Nakliyat, Yug Lojistik ve birçok lojistik firmanın yetkilisi katıldığı gecede Sea Lines’ın birinci yılı değerlendirildi. “Karadeniz’in RORO çıtasını yükselteceğiz”
Gecenin açılış konuşmasında Mart 2011’den itibaren 106 sefer gerçekleştirdiklerini belirten Dabkovic Deniz Acenteliği A.Ş Genel Müdürü Kadir Kaya, söz verdikleri gibi karşılıklı ve sabit günlerde kalitelerinden ödün vermeden 1 yılı tamamladıklarını söyledi. Kaya, “Bu başarıda destekleri bulunan nakliyecilere çok teşekkür ederiz. Karadeniz kıyılarındaki nakliyat çıtasını yükselttik. Jeopolitik konumundan dolayı Sea Lines Türkiye’ye çok önem vermektedir. Yaptığımız ve yapacağımı iş birliği ile Karadeniz’in RORO çıtasına daha da yükselteceğiz” dedi. “Nakliyecilerin desteği ile büyüyeceğiz”
Karadeniz kıyılarında 1 yıldır taşıma yaptıklarını dile getiren Sea Lines Yönetim Kurulu Başkanı Johan Eklund, birçok zorluk ile karşılaştıkların ve çok şey öğrendiklerini ifade etti. Eklund, “Nakliyecilerin desteği ile sefer sayılarımızı arttırmayı düşünüyoruz. Günde karşılıklı 5-6 sefer yapmak istiyoruz tabi bu sayılara ulaşmak için nakliyecilere ve iş ortaklarımıza ciddi görevler düşmektedir. Daha hızlı ve ekonomik taşıma yapmak için çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Vereceğiniz destek ile Haydarpaşa-Illychevsk Limanları arasında taşıma yapan gemi sayımızı 2’ye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Gecenin sonunda katılımcılar arasında düzenlenen bir çekiliş ile 3 firmaya tek yön bonus bilet hediye edildi. Biletleri kazanan firmalar; Savran Lojistik, Ses Lojistik ve Merve Nakliyat oldu. Abdullah Karlidağ-Oya Kaya www.tasimacilar.com 29.03.2012/18:10