Sedefçi; ''Benzinliği otogar gibi kullanamazlar''

Sedefçi; ''Benzinliği otogar gibi kullanamazlar''

Edirne gündemini meşgul eden konuların başında gelen otogar karmaşasına bir açıklama da Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'den geldi.

Nilüfer firmasına ait yazıhanelerin mühürlenmesinin ardından bizzat basının karşısına çıkarak bu işe izin vermeyeceğini duyuran Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ''Benzinlik otogar değildir. Buradan otobüs kaldırtmam" dedi.

Firma temsilcisi Ömer Erakman'a otogardan yer verilmediği iddialarını yanıtlayan Sedefçi, otogarın her firmaya açık bir yer olduğunu belirterek, "Otogardan firmalara yer yermeyen kim karsa karşısında beni bulur" diyerek yaşanan yer vermeme tartışmasına son noktayı koydu.

Edirne otogarı için 7 kez ihale yaparken Ömer Erakman'ın nerede olduğunu soran Başkan Sedefçi, 30 firmanın otogarda kendisine yer bulduğunu fakata Ömer Erakman'a ait firmanın yer bulamamasının arkasında art niyet olduğunu belirtti.

Benzinlikten otobüs kaldıran firmalara seslenen Sedefçi, "orada bir patlama olsa bunun hesabını kimse soramaz" dedi.

Benzinliği otogar gibi kullanmaya çalışanların yasa dışı bir iş yaptığına dikkat çeken Sedefçi, Ömer Erakman "resmen suç işliyor" dedi.

Edirne belediyesi tarafından mühürlenen bir yeri mühür bozma suretiyle birilerini çalıştırmaya devam etiğine dikkat çeken Sedefçi, bunun hesabının er veya geç sorulacağını söyledi.

Edirne'de yaşanan bahar havasının bir iki kişi tarafından bozulmaya çalışıldığına dikkat çeken Sedefçi, Edirne'de kaos yaratmaya çalışanların emellerine ulaşamayacağını söyledi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.