Şehirlerarası otobüsçülerin tercihi yine Mercedes oldu

Şehirlerarası otobüsçülerin tercihi yine Mercedes oldu

Mercedes-Benz Türk 21 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirdiği otobüs teslimatları ile filoları güçlendirdi.

Şehirlerarası otobüs işletmecilerine gerçekleştirilen teslimatlarda Mercedes Benz-Türk toplamda 11 adet Travego ve Tourismo ile filoları yeniledi.


Mercedes-Benz Türk Bayii Mengerler Bursa'nın Kamil Koç'a sattığı 1 adet Travego 15 teslimatına Burmot Satış Danışmanı Halil Taş, firmadan Esat Ayranışık, Yusuf Alpar ve İsmail Hakkı Ay'a teslim edildi. Mergerler Bursa’nın bir diğer teslimatında ise Kamil Koç bireysel otobüsçüsüne sattığı 1 adet Travego 15’i Bursa Motorlu satış danışmanı Halil Taş, araç sahibi Gürsel Aysoy ve Emre Aker ile Muhammer Tamel'e teslim etti.


Mengerler Akdeniz'in Çanakkale Truva bireysel otobüsçülerine sattığı 2 adet Travego 15 teslimatına Mengerler Akdeniz Otobüs Satış Müdürü Kadir Dumral, bireysel otobüsçü Mustafa Gizli ve oğlu İbrahim Gizli'ye teslim edildi.


Mengerler Trakya'nın İstanbul Seyahat firmasına sattığı 1 adet Travego 15 ve 1 adet Tourismo 17 teslimatına Mengerler Trakya Otobüs Satış Müdürü Günay Eren, İstanbul Seyahat İşletme Müdürü Nadir Berberoğlu ve araç kaptanları katıldı. İstanbul Seyahat’e satışı gerçekleştirilen Travego 15, Busworld Fuarı'nda sergilenen ve müşterilerin beğenisini kazanan özel mat gri renkte olduğu, aynı zamanda özel aksesuarlarla da desteklendiği ifade edildi.


Mengerler Samsun'un Kamil Koç bireysel otobüsçüsüne sattığı 1 adet Travego 15 teslimatında aracı Mengerler Trakya Otobüs Satış Müdürü Günay Eren bireysel otobüscü Gürcan Özel'e teslim etti.


Egemer ve Mengerler Bursa'nın Çanakkale Truva bireysel otobüsçülerine sattığı 3 aracın teslimatına töreninde Egemer Satış Danışmanı Fatih Kaya ve Mengerler Trakya Otobüs Satış Müdürü Günay Eren yer aldı. Mengerler Sivas'ın Pamukkale firmasına sattığı 1 adet Tourismo 16’yı araç kaptanları Fırat Kınay ve Burak Kayışoğlu teslim aldı.


Hassoy Otomotiv'in Yeşilyurt Turizm'e sattığı 3 adet Tourismo 15 teslimatında Hassoy Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy, Yeşilyurt Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yeşilyurt'a teslim etti. Has Otomotiv İstanbul'un Van Gölü bireysel otobüsçüsüne sattığı 1 adet Travego 15 teslimatına Has Otomotiv adına İhsan Naci Yanık, aracı Suat Acar ve Erkan Acar'a teslim etti. www.tasimacilar.com 05.07.2012/17:13