Şekerci Petrol İveco Stralis satın aldı

Şekerci Petrol İveco Stralis satın aldı

Özgözde Otomotiv, Bilecik’in önde gelen Akaryakıt ve Nakliyat Firmalarından Şekerci Petrol’e 2 adedi ADR’ li olmak üzere toplam 5 adet STRALIS AS 440S48 tipi çekicileri teslim etti.

Özgözde Ankara tesislerinde yapılan teslim törenine, Öz Gözde Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Erol Arslan, Şube Müdürü Sezgin Işık, Ağır Vasıta Satış Müdürü İbrahim Demirbaş, Satış danışmanı Serkan Akdoğan, IVECO Türkiye Bölge Müdürü Tamer Erşen; Şekerci Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şeker ve Araç sorumlusu Nihat Şenyapıcı katıldılar.

Erol Arslan, Şekerci Petrol ile gerçekleştirdikleri bu işbirliğinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek; hem yatırım, hem de işletme maliyetleri açısından uygun olan araçları ile, müşteriye sağlanan faydanın, uzun yıllar bu işbirliği içerisinde devam edeceğini ifade etti.

Bahattin Şeker ise, alım kararından önce gerçekleştirdikleri test sürüşlerinden sonra ortaya çıkan verilerle, STRALIS’ in kendileri için en verimli araç olduğunu tespit ettiklerini; filo değişim kararında ise özellikle aracın sağlamlığı, sorunsuz çalışması ve Özgözde tarafından sunulan kaliteli satış sonrası hizmetlerinin etkili olduğunu dile getirdi. Satın alma ve servis sürecinde, her konuda kendilerine destek olan Özgözde Otomotiv ve çalışanlarına da teşekkür eden Bahattin Şeker’e e tören sonunda Erol Arslan tarafından bir plaket takdim edildi.

iveco-ozgozde-sekerci-petrol-teslimat-toren.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.