Şekerler Turizm, Yeni ISUZU NOVO’larla Rakiplerine Fark Atacak

Şekerler Turizm, Yeni ISUZU NOVO’larla Rakiplerine Fark Atacak

Şekerler Turizm, geçtiğimiz günlerde Antalya’da yapılan teslimat töreninde 7 NOVO’yu filosuna katarak, müşterilerine gelecek dönemde konforlu ve güvenli bir yolculuk vaat ediyor.

1994 yılında Antalya’da kurulan Şekerler Turizm Taşımacılık başlangıçta sadece personel taşımacılığı yaparak ticari faaliyet gösterirken, bugün geldiği noktada filo kiralama, kongre ve AVM taşımacılığı, ultra VIP servis hizmetleri, sağlık sektörü taşımacılığı, rent acar ve turizm taşımacılığı gibi birçok alanda kendini geliştirmiş bir kuruluş olarak sektör dinamiklerini hayata geçiren, belirleyici ve yön gösterici misyonu ile kendi alanında lider ve öncü bir kuruluş olarak ipi göğüslemektedir.

Özellikle son dönemde filo yatırımları ile rakiplerine fark atan Şekerler Turizm Taşımacılık, geçtiğimiz günlerde tercihi yine ISUZU’dan yana kullanarak, müşterilerine konfor, güven ve kaliteyi sunmayı amaçlıyor.

Antalya’da gerçekleştirilen teslimat töreni Isuzu Antalya Bayisi Esay Otomotiv’de gerçekleşti. Törende 7 yeni NOVO Şeker Turizm’e teslim edildi. Teslimat törenine Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Isuzu Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Isuzu Pazarlama Şefi Demir Dikmen, Şekerler Turizm ortakları Mustafa Atan ve Mustafa Şeker ile Esay Otomotiv ortakları Ali Göyük ve Esat Göyük katıldı.

Atan:’ISUZU markası tercihimizde belirleyici olmuştur’

Törende bir konuşma yapan Şekerler Turizm Taşımacılık ortaklarından Mustafa Atan, yeni alımlarla beraber filolarında toplam 120 ISUZU markalı araç olduğunu belirterek, ISUZU’yu tercih etmelerindeki en önemli nedenin markaya olan güvenleri olduğunu ifade etti. Atan, sözlerine şöyle devam etti: ISUZU’nun satış sonrası memnuniyeti ve ISUZU markası tercihimizde belirleyici olmuştur. Bizim işimize uygun olan 27 kişilik araçlar yani NOVO’lardı. Biz de filomuzu NOVO’larla güçlendirmek istedik’ dedi

Tamay: ‘Şekerler, eğitime önem veriyor’

Mustafa Atan’dan sonra söz alan, Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ise, Şekerler Turizm’in sektördeki farklılığına özellikle eğitim ve bilinç yaratma konusundaki çalışmaları konusunda kendilerini kutlayarak, alandaki tüm turizm taşıma firmalarına örnek gösterdi. Turizm alanında faaliyet gösteren firmaların sürücü eğitimlerine daha fazla önem göstermeleri gerektiğine vurgu yapan Tamay şunları kaydetti: ‘çok ciddi bir iş yapılıyor, can taşıyorlar… Dolayısıyla da özellikle de turizm bölgelerinde her konuda eğitilmiş insan olması gerekiyor’ dedi.

Şeker: ‘Antalya’da sürücü MYO kurmak istiyoruz’

Şeker Turizm ortaklarından Mustafa Şeker ise, konuşmasında Şeker Turizm’in eğitim çalışmaları ile ilgili şu bilgilere yer verdi: ‘Biz 4 yıl önce Şekerler Akademi Okulu’nu kurduk. Sürücülere yönelik eğitim çalışmalarımız var. Kişisel eğitimden tutunda profesyonel olarak bir sürücüde olması gereken teknik bilgi ve donanım olarak ne gerekliyse hepsinin eğitimini veriyoruz. Sürücü anayasamız var, 2 adette kitabımız var. Bu kaynaklar üzerinden eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz’ dedi. Eğitime verdikleri önemi anlatan Şeker, Antalya’da Sürücü Meslek Yüksek Okulu açmak gibi bir hayallerinin olduğunu da belirtti ve konuyla ilgili görüşmelerin devam ettiği müjdesini verdi.

Tamay: ‘ Bir sosyal sorumluluk projesi’

Isuzu Satış Pazarlama Direktörü Fatih Tamay da ‘turizm alanında verilen eğitimlere önem verdiklerini belirterek, son 2 yıldır sezon öncesi yapılan eğitimlere sponsor olarak destek verdiklerini belirtti. Tamay konuşmasında şunları bildirdi: ’dolayısıyla Şekerlerin bu faaliyetleri bizi heyecanlandırıyor. En başından beri birlikte olmaya çalışıyoruz. Filoyu bir alım satım işi olarak görmemek gerekiyor. Bunu birlikte yapılan bir proje gibi düşünmek gerekiyor. Şekerlerle yapılan bir sosyal sorumluluk projesi gibi düşünmek gerekiyor’ dedi.

www.tasimacilar.com


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.