Sektörün büyüyen yedek parça üreticisi MAHLE Fuar’da

Sektörün büyüyen yedek parça üreticisi MAHLE Fuar’da

Dünyanın önde gelen 30 otomobil yedek parça üreticisinden biri olan MAHLE Grubu, İstanbul Fuar Kongre Merkezi’nde düzenlenen Automechanika 2013 Fuarı'na katıldı.

MAHLE’nin fuarda kurulu dev stantı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. MAHLE Aftermarket Avrupa Başkanı Yves Canaple ve MAHLE Aftermarket Genel Müdürü Cüneyt İrener ziyaretçilere ürünler hakkında detaylı bilgi verdi.

2012 Yılında 43,5 milyon Euro’dan 46,6 Milyon Euro’ya Yükselen Ciro Merkezi İzmir'de bulunan MAHLE Aftermarket Türkiye, bu yıl düzenlenen fuarda müşterileri ile buluştu. Yves Canaple verdiği bilgilerde: İzmir'deki yerel ofis ile Konya ve İzmir'de bulunan motor ekipmanları üretim tesislerinin Batı ve Orta Asya pazarında rakiplerine karşı ciddi bir avantaj sağladığını aktardı. Türkiye’de motor parçaları, filtreler ve motor çevre birimleri tedarikçisi olarak tanınan MAHLE Grubu, 2012 yılında cirosunu 43,5 milyon Euro'dan 46,6 milyon Euro’ya yükseltti.

22.000 Metrekarelik Alanda Yıllık 2.000.000 Parça

Son derece esnek ve hızlı ürün geliştirme, işleme, üretim ve dağıtımı ile pistonlar, gömlekler ve piston pimleri alanında küresel üretim ağına dahil olan ve tüm orijinal ekipman kalite standartları ve proseslerinin uygulandığı MAHLE Grup’un İzmir üretim tesislerinde 22.000 metrekarelik alanda yıllık yaklaşık 2.000.000 parça üretilmektedir.

Yasal Değişiklik, Talebi Arttıracak

Müşteriye yakın olmanın bu bölgelerde ki ticareti desteklediğine dikkat çeken Yves Canaple, aynı zamanda emisyon azalımını öngören yeni yasal değişikliklerinin ilerleyen süreç göz önünde bulundurulduğunda bu teknolojilere olan talebi arttıracağını, bakım ve onarım sektöründe de ihtiyacı arttıracağını hatırlattı.

Turboşarjlı Araç Üretimi Artacak

MAHLE Aftermarket Genel Müdürü Cüneyt İrener ise : ‘Dünyada turboşarj Aftermarket pazarının hacmi hâlihazırda 1 milyar Euro'dan fazladır ve 2018 yılına kadar yaklaşık 1,7 milyar Euro'ya yükselecektir. Dünya genelinde toplamda 2018 yılında 550 milyondan fazla turboşarjlı araç üretilmiş olacaktır’ dedi. MAHLE Grubu olarak, artan talepler karşısında emisyon miktarını düşüren çevreye ve doğaya saygılı ürünlerle müşterilerinin hizmetinde olacaklarını ifade eden Genel Müdürü Cüneyt İrener orijinal donanım geliştirme alanındaki uzmanlıklarını bağımsız yedek parça sektöründeki müşterilerin kullanımına sunacaklarını ifade etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.