Sektörün en genç markası GO, otomasyon için Turpak’ı tercih etti

Sektörün en genç markası GO, otomasyon için Turpak’ı tercih etti

Petroleum 2013’te sergilediği gerçek boyutlardaki istasyonuyla fuarda en çok ziyaret edilen stantlardan biri olan GO, Fuarda yeni bir anlaşmaya da imza attı.

2 yılda bir düzenlenen ve ‘petrol’, ‘LPG’ ve ‘Madeni Yağ’ sektörlerinin tüm oyuncularını bir araya getiren Petroleum 2013’te ilk defa görücüye çıkan GO, fuarın ilgi odağı oldu. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın da GO standını ziyaret ederek, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay’dan bilgi aldı.

İpragaz binin üzerinde bayisiyle 81 ilde faaliyet gösteriyor

İpragaz’ın otomotiv yakıtlarında 17 yıldır otogaz segmentinde faaliyet gösterdiğini hatırlatan İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay, “Bugün, İpragaz, Bizimgaz ve Exengaz markasıyla 1.080 lisanslı bayisiyle Türkiye’nin en büyük üçüncü Network’ü olarak, 81 ilinde otogaz hizmeti sunuyoruz. 1996 yılında Türkiye’nin ilk resmi belgeli otogaz istasyonunu Bursa’da kuruşumuzdan bugüne, toplam 4 milyar litrenin üzerinde otogaz satışı gerçekleştirmişiz. Bir başka deyişle ortalama 250 milyon araca yakıt ikmali yapmışız. Aslında bizler için yeni bir işten bahsetmiyoruz. Bizler için; bildiğimiz bir işi daha iyi yapabilmemiz için tamamlayıcı bir pazara girişten bahsediyoruz” açıklamasında bulundu.

Sektörün tüm bileşenlerini buluşturan 11. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı – Petroleum 2013, alanında yeni bir işbirliğine de sahne oldu. Fuarda 7. Hall’de yer alan ve büyük ilgi gören GO Akaryakıt İstasyonu’nda düzenlenen törenle, Türkiye enerji sektörünün bilinen ismi İpragaz A.Ş. Otogaz Satış Müdürü Hakan Çelik ve otomasyon şirketi Turpak Satış Müdürü Alper Önkol, alanlarındaki iki lider kurum arasındaki işbirliği için imza attı.

GO, Türkiye’nin en saygın ve fark yaratan istasyonu olacak

İpragaz A.Ş. Otogaz Satış Müdürü Hakan Çelik, “GO, ‘Türkiye’nin en saygın ve fark yaratan yakıt istasyonu olmak’ üzere yola çıktı. Bu önemli yolculukta, yüksek hizmet kalitesi ve özgün yapısının yanı sıra mükemmeliyetçi bir yaklaşımla alanlarındaki en önemli partnerlerle işbirlikleri gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda GO’nun otomasyon hizmetleri için de Turpak’ı tercih ettik” şeklinde konuştu.

GO’ya özel ve özgün otomasyon çözümleri

Türkiye’nin Mavi Devi diyerek konuşmasına başlayan Turpak Satış Müdürü Alper Önkol da, “Arkasında, Türkiye’nin ‘Mavi Dev’i İpragaz ve dünya lideri SHV Energy bulunan GO, akaryakıt sektörünün en genci olmasına karşın güçlü ve saygın bir marka. Bizi tercih etmesiyle gurur duyduğumuz GO’ya, çıktığı bu önemli yolculukta, ihtiyaç duyduğu otomasyon çözümlerinde özel ve özgün hizmetlerimizle destek vereceğiz” açıklamasında bulundu.

GO - Turpak işbirliği, tüm sektöre katkı sağlayacak

İpragaz ve Turpak arasında gerçekleştirilen işbirliği; pompa, tank, araç ve LPG otomasyonu, taşıt ve müşteri tanıma sistemleri ile yazar kasa çözümlerini kapsarken, GO tüm otomasyon ihtiyaçlarını tek noktadan karşılama avantajına sahip olacak. Turpak’ın özel ve özgün çözümler sunacağı bu işbirliği, kurumsal kazanımların yanı sıra tüm sektörde olumlu etki yaratacak, pazarın gelişiminde büyük rol oynayacağı bir nitelik de taşıyacak.


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.