Sektörün Tüm Bileşenleri Lojistik Yatırımları Konferansı’nda Buluşacak

Sektörün Tüm Bileşenleri Lojistik Yatırımları Konferansı’nda Buluşacak

BMY Events’in düzenlediği 1.Uluslararası Lojistik Yatırımları konferansı 27 Kasım 2013 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek.

Türkiye ekonomisine ciddi katkı sunan lojistik sektörünün sorunlarının ve hedeflerinin tartışılacağı konferans İstanbul’da gerçekleşecek. Sektörün önde gelen firmalarının katılacağı etkinliğe; UTİKAD (Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği), LODER (Lojistik Derneği), TREDER (Treyler Sanayicileri Derneği), DTD (Demiryolu Taşımacılığı Derneği, UND (Uluslararası Nakliyeciler Derneği) ve RAYDER (Raylı Ulaştırma Sistemleri ve Sanayicileri Derneği) gibi sektörün güç bileşenleri de destek veriyor.

Yeni stratejiler ve yatırımlar masaya yatırılacak

27 Kasım 2013 tarihinde gerçekleşecek olan etkinlikte birçok temsilcinin yanı sıra sektörün önde gelen isimleri de sektörün sorunlarını ve çözüm yollarını değerlendirecek. Bu yıl ilki düzenlenecek konferansta ele alınacak konuların içinde; Lojistik Sektöründeki yeni projeler, Yeni Yatırımlar, 2023 Hedefleri, Maliyetler, Yeni stratejiler konuşulacak.

Özel sektör, devlet, dernek tek çatı altında

İstanbul’da 1 gün sürecek olan organizasyon, özel sektör, dernek ve devlet yöneticileri tek çatı altında ve aynı platformda buluşturarak, ikili ve ticari ilişkiler çerçevesinde lojistik sektörünün yeni yatırımlarının konuşulup tartışılacağı bir platform olma hedefi taşıyor.

www.tasimacilar.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.