Sena Turizm küçük otobüs alımında Isuzu Novo’yu tercih etti

Sena Turizm küçük otobüs alımında Isuzu Novo’yu tercih etti

Antalyalı firmalardan olan Sena Turizm tercihini güven, kalite ve konfordan yana kullanarak Isuzu’dan 15 adet Novo Lux aracı filosuna ekledi.

Antalya’da Esay Otomotiv’in Seyidoğlu Şubesi’nde düzenlenen törende, özellikle turizm taşımacılarının bir numaralı tercihi haline gelen, Isuzu Novo Lux araçlar yeni sahibi Sena Turizm’in filosuna dahil oldu. Başta turizm taşımacılığı olmak üzere VİP, Express, kongre ve seminer organizasyonları taşımacılığında 1994 yılından bu yana hizmet veren Sena Turizm Anadolu Isuzu Bayisi Esay Otomotiv’den 15 adet Novo Lüx aracı teslim aldı.

Antalya’da düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu törene Sena Turizm ortaklarından Suat Ünver, Sabri Ünver ve Efe Ünver ile firma çalışanları yer alırken, Anadolu Isuzu grubundan da Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı ve Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Esay Otomotiv ortaklarından Esad Göyük ve Ali Göyük’de katıldı.


“Antalyalılar Isuzu’dan memnun”

Antalya’da en çok Novo Lux ve Turkuaz araçlarının tercih edildiğini belirten Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay bu araçların turizmciler tarafından benimsendiğini söyledi.

Bu yıl tanıtımını yaptıkları VISIGO otobüsten de kısaca bahseden Tamay, VISIGO’dan da Novo ve Turkuaz gibi turizmcilerin vazgeçemeyeceğinin altını çizerek Türkiye genelinde çok fazla araç sattıklarını, önümüzdeki sezonda daha fazla araç satmayı planladıklarını sözlerine ekleyerek “Özellikle Antalya bu konuda başı çekecek olan illerimizden. Mesela Türkiye’de satılan her iki Turkuaz’dan biri Antalya bağlantılı satıldı. Turkuaz filoları, Turkuaz ile Novo Lux filoları yine Novo Lux ile büyümeye devam ediyor.

“Isuzu’nun Antalya’daki bayi ve servis ağı oldukça güçlü”

Sena Turizm’in filosunda hem Turkuaz hem de Novo Lux araçların yer aldığını hatırlatan Tamay Sena Turizm’in filosundaki Novo Lux serisini daha da büyüttüğünü ifade ederek bayi ve servis ağına da değindi. Tamay “Bizim Antalya’daki bayimiz ve servislerimiz çok kaliteli. Hem Antalya’da hem Alanya’da yerleşmiş durumdalar. Hem satış hem de servis ağı olarak Antalya’nın tamamını kapsıyoruz. Bu durum da bize turizm ve serviste çok önemli bir avantaj veriyor. Servislerin iyi olmasının da yine 2. el avantajını getirdiğini görüyoruz. Filolar büyüdükçe servis kalitemizde büyüyor” dedi.

"Araç alımlarında Isuzu tercih nedeni olacak"

Önümüzdeki yıllarda da araç alımlarında tercihlerini Isuzu’dan yana kullanacaklarını belirten Sena Turizm ortaklarında Suat Ünver ise konuşmasında “Biz sadece turizm taşımacılığı yapıyoruz. Bizim en hızlı sezonlarımız mart ayında başlayıp ekim ayına kadar sürüyor. Yılda bir buçuk milyon kişiye yakın turlar hariç transferlerimiz gerçekleşiyor. Dolayısıyla tempomuz sadece bu alana yetiyor. Bunun dışında Antalya’da gerçekleşen organizasyon taşımacılığının yüzde 80’inin biz yapıyoruz. Bu da bize yeterli geliyor. Şu anda filomuzda 20 adet Isuzu aracımız var” dedi.

Anadolu Isuzu’yu tercih etmelerindeki nedeni hizmet kalitesini arttırmak olarak değerlendiren Sena Turizm ortaklarında Suat Ünver “Anadolu Isuzu’yu tercih etmemizin en önemli sebepleri; araçların yeni motor versiyonları, konfor ile güçlü teknik donanım ve özelliklerdir. Şu anda filomuzda en yaşlı araç üç yaşında. Seneye araçlarımızı daha da yenileyeceğiz. Sezon başında 15 araçlık bir alım daha yapacağız” diyerek bundan sonraki alımlarında da Anadolu Isuzu tercih edeceklerini söyledi. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.