Şerifoğlu baklavaları artık Sprinter panelvanlarla taşınacak

Şerifoğlu baklavaları artık Sprinter panelvanlarla taşınacak

Sarıgüzel Şerifoğlu baklavaları gıda taşımacılığında Mercedes Benz Sprinter panelvanları tercih etti. Firmanın araç filosuna dahil olan 10 adet Mercedes Benz sprinter Panelvan düzenlenen bir törenle firmaya teslim edildi.

Özellikle personel ve öğrenci taşımacılığında tercih edilen Mercedes Benz Sprinterlar panelvan olarak gıda ve yük taşımacılığında da kullanılıyor. Sarıgüzel Şerifoğlu baklavaları teslim aldıkları panelvanlarla börek ve tatlı gibi gıdaları da taşıyacak.

Mercedes Benz’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Şerifoğlu Baklavaları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Küçükaslan, Mercedes Benz Türk A.Ş. Hafif Ticar Araç Satış Grup Müdürü Tufan Akdeniz, Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş, Filo Satış Danışmanı Mert Utku Göney, Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Erkan Barboros, Pazarlama Müdürü Şafak Ocakçı katıldı.

1988’de Tekin Baytekin tarafında kurulan Sarıgüzel Şerifoğlu baklavalarının 13 adetlik araç filosuna ilk kez dahil olan 10 adet Sprinter Panelvanlarla birlikte filo 23 adete ulaştı.

“Sprinter ile yolcuda taşınır, üründe taşınır”

Sprinter’lerin sadece yolcu taşımacılığında değil, ticari taşımacılıkta da tercih edildiğini vurgulayan Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, özelikle gıda taşımacılığı gibi hijyen gerektiren bir taşıma modelinde Sprinter’in uygunluğuna dikkat çekerek “Gıda taşıyıcılarının özel bir takım standartları var. Belli ısıya karşı olanlarda içerisini belli derecede sıcaklığının olması gerektiği gibi toz ve hava girişine karşı da izole edilmesi gerekiyor. Şerifoğlu baklavaları belli bir derecede içerisine paslanmaz sac kaplatmak zorunda. Ondan sonra da içine ahşap kaplatmak zorunda. Onun için panelvanlarda çıplak alınıyor. Gıda taşımacılığına uygun standart hale getiriliyor” dedi.


Has Otomotiv’den ağız tadında teslimat

Mercedes Benz Bayisi Has Otomotiv ile tesadüfen bir araya geldiklerini söyleyen Şerifoğlu Baklavaları Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Küçükaslan, bu tesadüfün kendileri açısından son derece olumlu sonuçlandığını söyleyerek indirimlerde ve ödemelerde kolaylık sağlandığını belirtti. “Normal şartlarda firmalar müşterilerine teklif verir” diyen Küçükaslan, yapılan anlaşma ile kendilerinin firmaya teklif verdiğini ifade etti.

Şerifoğlu baklavalarının filosu Mercedes olacak

Pastanelere, Catring firmalarına ve büyük şirketlere baklava ve börek temin ettiklerini söyleyen Küçükaslan, yapılacak yeni anlaşmalarla filoya ay sonuna kadar 5 adet daha araç alınacağını bununda Mercedes Sprinter olacağını belirterek “ bir araç ortalama 350 adet tepsi alıyor. Ortalama bir araç 1 tonluk bir taşıma yapıyor. Minimum 10 araçla 400 noktaya yakın bir taşıma gerçekleştiriyoruz. Şehiriçi ve şehirlerarası tüm taşımalarımızı da bu araçlarla yapacağız. Yaptığımız anlaşmalarla alacağımız araçlar yüzde 100 Mercedes olacağı gibi filomuzda yer alan binek araçlarımızı da Mercedes markasına çevirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Terzi usulü araç alım anlaşması

Mercees Benz Türk Filo Satış Müdürü Soner Gönültaş ise anlaşmaya alıma yaptığı açıklamada “Müşterimize özel terzi usulü finansman seçeneğimizi müşterimize sunduk. 0,49 faiz oranlı, kaskolu, 48 ay sıfır peşinatla, mevsimsel ödeme şeklinde çalıştık. Bayram zamanı artan gelirle yüksek ödemeli, diğer aylarda daha düşük ödemeli bir çalışma oldu. Bu bizim açımızdan çok önemli” dedi.

Oya KAYA 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.