Serin Corner’lar için 9 imza atıldı

Serin Corner’lar için 9 imza atıldı

''Kazandıran Köşe Serin Corner’lar'' projesi kapsamında ilk imzalar atılmaya başlandı.

Tüketicilerin ürünlere daha kolay ulaşmasını sağlayan ve sektörde bir devrim niteliği taşıyan Serin Corner’ların Türkiye’de hızla yaygınlaşması öngörülüyor. Bayraktarlar Merkon, Bayraktarlar Aksaray, Gökduman Otomotiv, Taşkıranlar Petrol, Ersinler Otomotiv, Ali Yayla Otomotiv, Sami Şahin Motorlu Taşıtlar, Şimşekler Grup ve Demirkaya Nakliyat kendilerini Serin Corner yapan anlaşmayı törenle imzaladılar.

Mercedes Bayileri, Bayraktarlar Merkon ve Bayraktarlar Aksaray ile imzalar atıldı

Bayraktarlar Holding bünyesinde bulunan Mercedes bayileri Bayraktarlar Merkon A.Ş. ve Bayraktarlar Aksaray A.Ş. düzenlenen imza töreniyle “Serin Corner” oldu. İmza törenine Serin Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Serin, Bayraktarlar Merkon A.Ş. Genel Müdürü Ali Akbaş katıldı. Sektörde iki duayen isminin buluştuğu tören bu yönüyle de dikkatleri çekerken, törende Ali Akbaş ve Fevzi Serin ”Sektörün iki köklü firmasının iş birliği için imza atmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken, bu iş birliğinin uzun soluklu olacağı inancında olduklarını vurguladı.

Kütahya’dan Gökduman Otomotiv’de Serin Corner oldu

Merkezi Kütahya da bulunan, bölgede 2. el çekici ve Treyler piyasasına hakim olan Gökduman Otomotiv Serin Treyler ile karşılıklı sözleşmeye imza atarak Serin Corner projesinde ilk imza atan firmalar arasında yer aldı.

Kalite ve güvenin tek adresi Serin olduğu için tercih ettiklerini vurgulayan şirket sahibi Hüseyin Gökduman “Firmamız Kütahya bölgesindeki 2.el Treyler ve çekici sektörünün nabzını tutan bir firmadır. Ayrıca Kütahya bölgesi Türkiye’deki nakliye ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılamaktadır. Buda Treyler ihtiyacını arttırmaktadır. Serin ile yapmış olduğumuz bu işbirliği ile bu ihtiyacı karşılayacağımızdan eminiz” dedi.


Şimşekler Grup artık bir Serin Corner

Sivas’ın 2.el piyasasında etkin rol oynayan Şimşekler Grup Taşımacılık Ltd. Şti., Serin plazada düzenlenen törenle Serin Corner projesine dahil oldu. Şimşekler Grup Taşımacılık Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Şimşek” Bu proje ile Sivas ilimizin taşımacılık sektöründeki firmaların filolarındaki araç kapasitesini Serin’in kaliteli ürünleriyle arttırmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca bu işbirliği ile firmamızın piyasadaki bilinirliliğinin artacağından eminiz” şeklinde konuştu.


Serin Corner Mardin’de

Demirkaya Nakliyat Petrol Tic.Ltd. Şti. Corner sözleşmesine imza atarak Mardin’de Serin Corner olarak hizmet vermeye başladı. Mardin’in kaliteli ürün ve hizmete ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacın Serin ile karşılanabileceği için tercihleri bu yönde kullandıklarını vurgulayan Demirkaya Nakliyat Petrol Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziya Demirkaya,” Serin’in ürünlerindeki ve satış sonrası hizmetlerindeki kaliteyi yakından biliyoruz. Bu yüzden projede yer almaktan gayet memnunuz” açıklamasında bulundu.


Bir başka imza Muğla’dan

Serin Treyler, Muğla’nın Dalaman ilçesinde her türlü ikinci el ağır vasıta ve treyler satışı alanlarında faaliyet gösteren Ersinler Otomotiv ile sözleşme imzalayarak, Serin Corner projesine bir firmada daha dahil etti.


“Serin’in kalitesini müşterilerle buluşturmaktan mutluluk duyacağız”

Serin Corner projesi kapsamında, Konya’dan Ali Yayla Otomotiv, Sami Şahin Motorlu Taşıtlar ve Taşkıranlar Petrol ile Serin Plazada yapılan törenlerde Corner imzaları atıldı.

Serin’in kaliteli ürünlerini müşterilerle buluşturmaktan gurur duyacaklarını vurgulayan firma yetkilileri, anlaşmanın her iki tarafa da kazançlı olması temennisinde bulundu.

“Uzun soluklu iş birliği için ilk imzaları attık”

9 firma ile imzalanan sözleşmelerle, Serin Corner projesinde emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin ”Kazandıran köşe Serin Corner projemize destek veren tüm firmalarla uzun soluklu işbirliği için ilk imzaları attık. Otomotiv sektörüne yeni bir bakış açısı ve inovasyon kazandıran bu projemizle ilgili firmalardan çok güzel tepkiler aldık. Projemize her geçen gün talepler aratarak gelmeye devam ediyor. Bu talepler 2013 yılının sonuna kadar hedeflemiş olduğumuz 15 adedin üstünde bir Serin Corner satış noktasını oluşturabileceğimizi gösteriyor. 2014 yılı sonunda ise en az 50 Serin Corner satış noktası ile müşterilerimize hizmet vermek istiyoruz” dedi. 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.