Serin treyler Comwex Fuarında 6 yeni ürününü sergiledi

Serin treyler Comwex Fuarında 6 yeni ürününü sergiledi

Serin Treyler yeni ürünlerini ilk olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 14-17 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen Comvex - İstanbul Ticari Araçlar, Otobüs ve Yan Sanayi Fuarı’nda sergiledi

Comvex Fuarı’nda 3. solan 304 nolu adada ziyaretçileri ağırlayan Serin Treyler, Yeni Optima Treyler, Yeni Sızdırmaz Kuruyük, Yeni Tiger Havuz Damper, Yeni High Cube Konteyner Taşıyıcı, Ultra Damper ve ADR’li Çelik Tanker ile Comvex Fuarı’na damgasını vurdu.

Uluslararası nakliye sektörünün talep ettiği hafiflik, yük güvenliği, çoklu spanzet noktaları gibi birçok özelliği içerisinde barındıran Yeni Optima Treyler, pratik kapak kilidi ile yenilenen Sızdırmaz Kuruyük Treyler, inşaat sahalarında tek seferde daha fazla yük ve dayanıklılık sunan Tiger Havuz Damper, konteyner taşımacılığındaki yeni yönetmeliğe uygun Yeni High Cube Konteyner Taşıyıcı, yurtiçi taşımacıların farklı tipteki yüklerine cevap veren ve hafifliği ile öne çıkan Ultra Damper ve tehlikeli maddelerin taşınmasının güvenli yolu olan ve ağırlık merkezinin aşağı çekilmesiyle seyir güvenliğini en üst seviyeye çıkaran 32 bin lt kapasiteli ADR’li Çelik Tanker yenilikleriyle taşımacıların yeni gözdeleri oldu.


“Sektör ihtiyaçlar doğrultusunda kendini yeniliyor”

Taşımacılık sektörünün kabuk değiştirerek sektörün ihtiyaçları doğrultusunda kendini yenilediğini söyleyen Serin Treyler Genel Müdürü Recep Serin” Serin Treyler olarak hem bu yeniliğe ayak uydurmaya çalışıyoruz hem de yeniliklerimizle yeni standartları pazara kazandırıyoruz” dedi.

Yurtiçi taşımacılık sektörünün çok hızlı bir değişim geçirdiğine dikkat çeken Recep Serin, yeni ürünlerin pazarı doğrudan etkileyeceğini ve Serin Treylerin konumun güçlendireceklerine inandıklarını belirtti. Yeni ürünlerin uzun araştırma süreçleri ve saha çalışmalarıyla belirlendiğini hatırlatan Recep Serin, “Yeni ürünlerimiz ve varolan ürünlerimizdeki yenilikler taşımacılarımızın ihtiyaç duyduğu veya duyacağı yenilikler. Biz kağıt üzerinde veya yapmış olmak için yenilik yapmayız. Yeniliklerimiz ve yeni ürünlerimiz uzun yıllar yollarda varlığını gösterir. 30. yılımızda 6 yeni ürünümüzle fuarda yer alıyoruz. Yeni ürünlerimiz 30. yılımıza çok yakıştı. İnşallah müşterimize de çok yakışacak” dedi.

“ADR’ye geçiş sürecinde lojistik sektöründe değişiklikler olacak

1 Ocak 2014 yılı itibariyle uygulamaya geçecek olan Tehlikeli Maddelerin Karayolu ile Taşınması Hakkındaki Yönetmelik konusuna da değinen Serin, Türkiye’nin ADR’ye geçiş süreciyle lojistik sektöründe çok önemli değişimler beklediklerini ve tehlikeli maddelerin taşınmasında kullanılan araçlarda müşterilerine ekonomik, verimli ve güvenli araçlar sunduklarını söyledi.

Üretilen tankerlerde ağırlık merkezinin aşağıda olması sebebiyle yol tutuşunun çok daha iyi olduğunu dile getiren Recep Serin, “Bildiğiniz gibi tankerlerdeki sıvı maddeler virajlarda veya aracın manevralarında tankerin yan yatmasına, devrilmesine veya sürücülerin aracın hakimiyetini kaybetmesine neden oluyor. Serin mühendisleri önemli bir çalışmaya imza atarak aracın ağırlık merkezini aşağı çektiler. Bu sayede çok daha iyi bir yol tutuş ve denge sağlanıyor. Bu da diğer ürünlerde olduğu gibi rakiplerimizden ayıran önemli bir artı değer olarak hanemize yazılıyor” şeklinde konuştu.

Tehlikeli Maddeleri Güvenli Taşımanın Yolu

“Tehlikeli Maddeleri Güvenli Taşımanın Yolu” sloganını hayata geçirdiklerini hatırlatan Serin, üretilen tankerlerle ilgili olarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “tankerde tüm kaynak dikişlerinin gözle kontrolünün ve buna ek olarak tank gövdesi kaynaklarının gözle görülmesi mümkün olmayan iç hatalarını tespit edebilmek amacıyla bu kaynaklardan film çekilerek radyografik (x-ray) olarak kontrolü yapılıyor. Kullanılan tüm malzeme ve ekipmanlarının uygunluk belgeleri ile birlikte temini ve izlenebilirliğinin sağlanması zorunluluk olup, tankerlerde kullanılan ekipmanlarla ilgili uluslararası normlara uygunluk belgesi istenmekte böylece bu ekipmanların oluşturabileceği riskler ortadan kaldırılıyor. Basınç ve sızdırmazlık testlerinde; hesaplamalarda esas alınmış basınç değerlerinde her bölme ayrı ayrı test ediliyor.”


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.