Serin Treyler ilk MAN aracını teslim etti

Serin Treyler ilk MAN aracını teslim etti

MAN bayiliğini alarak 2012 yılına hızlı bir giriş yapan Serin Treyler, ilk teslimatını Dikili Nakliyecilik’e yaptı. Dikili Madencilik bir adet MAN TGX 18400 ve bir adet Serin damper treyleri filosuna kattı.

Serin Treyler’in merkez fabrikasında düzenlenen teslimat törenine Dikili Nakliyecilik Ltd. Şti. Genel Müdürü Mustafa Dikili, Serin Treyler Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Erkan ve Satış ve Pazarlama Sorumlusu Mustafa Heybetli katıldı. 15 gün önce açıldı, ilk Çekicisini sattı
30 yılı aşkın süredir sektöre hizmet veren Serin Treyler, MAN ile yaptığı bayilik anlaşması çerçevesinden ilk satışını gerçekleştirdi. MAN ile ortaklık yaparak sektöre hızlı bir giriş yapan Serin Treyler, hizmet kalitesi ile de çok konuşulacağa benziyor. 4.000 m2 yerleşim alanı sahip olan Serin Treyler, tüm birimleriyle birlikte 7 araca bakabilecek servis kalitesiyle de müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede olduğunu gösteriyor. “Serin Treyler’e güvenimiz tam”
Düzenlenen teslimat töreninde konuşan Mustafa Dikili, “1979 yılında kurulan şirketimiz yurt genelinde LPG nakliyeciliği yapan bir firma olmakla birlikte 2011 yılında yurt içerisinde şehirlerarası nakliyecilik işinde de hızla büyüme göstererek araç kapasitesini genişlemeye devam etmektedir. Serin Treylerin Konya’da MAN bayiliğini aldığını öğrendik ve çok sevindik. Çünkü Serin’in satışa sunduğu tüm araçların arkasında olan bir firma olması çekicilerde de bu güveni bize sağlamıştır. Bu yüzden hem çekicimizi hem de treylerimizi Serin Treyler’den almayı uygun bulduk. Bundan da çok memnunuz. Umarım her iki taraf içinde hayırlı olur” ifadelerini kullandı. “Kaliteli hizmet için çalışıyoruz”
Törende söz alan Serin Treyler Satış ve Pazarlama Müdürü Yaşar Erkan, “Bizimle yapmış olduğu bu iş ortaklığından dolayı Mustafa Dikili’ye çok teşekkür ediyor ve bu ortaklığın uzun süreli olmasını diliyoruz” seklinde konuştu.
MAN kamyon ile yaptıkları ortaklığın önemine vurgu yapan Erkan, “İş ortaklığı çerçevesinde devamlı olarak iyileştirme politikasını takip ederek müşterilerimizin en doğal hakkı olan kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Dileğimiz bizimle ilişkisi olsun ya da olmasın tüm müşterilerimizin bu kaliteli ve sınırsız hizmetlerden yararlanmasıdır. Bugün burada yapmış olduğumuz hem çekici hem de treyler teslimatı, Serin Treyler olarak 2012’de de piyasadan beklediğimiz talebi alacağımızdan emin olduğumuzun bir göstergesi olmuştur” dedi. www.tasimacilar.com 24.02.2012/ 14:17