Serin Treyler’den 3 adet Tiger Havuz Damper teslimatı

Serin Treyler’den 3 adet Tiger Havuz Damper teslimatı

Serin Treyler 3 adet Tiger Havuz Damperi Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık teslim etti.

Serin Treyler 3 adet Tiger Havuz Damperi Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık teslim etti.

Serin Treyler merkez fabrikasında düzenlenen teslimat törenle Kozanoğlu Uluslararası Taşımacılık Ltd.Şti’ye 3 adet Tiger Havuz Damperi teslimatı gerçekleştirdi. Kozanoğlu Uluslar arası Taşımacılık Ltd. Şti, Şirket Müdürü Mehmet Şerbetçi katılırken, Serin Treyler adına satış müdürü Mustafa Heybetli katıldı.

“Alırken, kullanırken ve satarken kazaçlı ”

2011 yılında Serin Treyler ile iş birliği yaparak 3 adet havuz damper aldıklarını ve bu güne kadar araçlardan çok verim elde ettiklerini belirten, Kozanoğlu Ulus. Taşımacılık Şirket Müdürü Mehmet Şerbetçi konuşmasına şöyle devam etti “Serin Treyler ile ticari ilişkilerimiz 2011 yılında başladı. Araçları teslim aldığımız günden bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadık. Aksine çok verim aldık. Hatta şunu da açıkça söylemeliyim ki Tiger havuz damper alma kararı aldığımız günden itibaren, 2.el araçlarımızı bizden almak için insanlardan çok yoğun talep geldi. Bu yüzden araçları alırken ve kullanırken kazanç sağladığımız gibi satarken de kazançlı çıktığımızı söyleyebilirim.” Dedi.

Tiger Havuz Damper’in Teknolojik Özellikleri

Tiger Havuz Damper’de Elektronik Süspansiyon Sistemi bulunuyor. Dingil başına düşen yük miktarı, hava yastık basıncın kontrolü, günlük servis ve toplam maliyet kaydı tutulabilmesinin yanı sıra aracın kullanım sonucu hangi şartlarda ne zaman nasıl bir durum ile karşılaştığının kaydı da tutulabiliyor. Asfalt dökümü sırasında Fnisher ile damper arasında Smartboard sayesinde düz ya da eğimli yol fark etmeksizin basınç değeri girerek damperin frenlemesini sürücüsüz otomatik kontrol etme, dolayısıyla yüzde yüz uyumlu çalışma olanağı gibi özellikler kolayca görüntülenebiliyor.

“Tiger’lar bize daha fazla kazanç sağlayacak”

Şerbetçi, araçlarını yenilemelerinin başlıca sebepleri hem Tiger’ların daha hafif ve daha estetik tasarımı sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğimizi düşünmelerinin olduğunu, hem de araçlarımızın modelini yükseltmek istemelerinden kaynakladığını bildirdi. Şerbetçi, kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Serin Treyler’e teşekkür etti.

“2014 Tiger Havuz Damperin yılı olacak”

Lansmanını 2013 Kasım ayında İstanbul comvex fuarında gerçekleştirdiklerini ve müşterilerden yoğun ilgi gören Tiger Havuz Damper’den beklenilenin üzerinde sipariş aldıklarını vurgulayan Serin Treyler Satış Müdürü Mustafa Heybetli “Zorlu şartların güçlü damperi sloganıyla tanıtımı yaptığımız Tiger Havuz Damper’e çok yoğun bir ilgi var. Bu ilgi sayesinde çok sayıda sipariş aldık. Tiger’lar 2014 yılında başta inşaat sektörü olmak üzere tüm projelerde tercih edilen bir araç olacaktır. Kozanoğlu firmasına bizi tercih etmelerinden dolayı Serin adına teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.