Serin Treyler’den, Ataklar’a büyük teslimat

Serin Treyler’den, Ataklar’a büyük teslimat

Serin Treyler, Ataklar Nakliyat’a 180 adet Optima Light Treyler satışı yaptı. Böylece Ataklar Nakliyat, filosunun tamamını Serin Treyler’den seçmiş oldu.

Serin Treyler, Türkiye’nin en büyük ve köklü lojistik firmalarının tercihi olmayı sürdürüyor. 17 yıldır filosunu Serin Treyler’den oluşturan Ataklar Uluslararası Nakliyat, yine Serin’i tercih etti ve filosuna 180 Optima Light treyleri kattı. Araçların tamamı 2012 yılının ilk yarısında Ataklar’a teslim edilmiş olacak. Teslimat töreni 28 Şubat Salı günü Ataklar Uluslararası Nakliyat’ın merkez tesislerinde düzenlendi. Törene Ataklar Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Atak, Yönetim Kurulu Üyesi Murat Atak, Pazarlama Müdürü Selin Atak, Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serin, Satış Müdürü Yaşar Erkan, Kalite Sorumlusu Ercan Yıldırım, İstanbul Satış Müdürü Ferhat Mutlu katıldı.
"Serin fanatiği olduk”
Serin Treyler ile 1995 yılında çalışmaya başladıklarını söyleyen Ataklar Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Atak; “1995 yılında 50 adetlik bir araç alımı yapacaktık. Mesleki bilgisine çok inandığım bir arkadaş ‘Türkiye’de iki markadan treyler alınır’ demişti. Fevzi Serin ile yaptığımız görüşmenin ardından Serin’den yana tercihimizi kullandık. 50 araçla başladığımız bu alımı hep Serin ile sürdürdük. Tabiri caizse Serin fanatiği olduk” dedi.
“Fevzi Serin’den bugüne kadar ‘hayır’ sözcüğünü duymadık”
Atak, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bugüne kadar iş yapış şeklimizle, işe bakışımızla aynı yerde olduğumuzu düşündüğümüz Serin Ailesi ile çalışıyoruz. Fevzi Serin’den bugüne kadar ‘hayır” kelimesini duymadık. Bundan sonra da duyacağımızı sanmıyorum. Umarım bizim başlattığımız bu işbirliğini çocuklarımız da devam ettirir.”
“Ataklar, bizlere yeni pencereler açtı”
Serin Treyler Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serin ise Ataklar’ın sektörde çok ayrı bir yeri olduğundan ve Serin Treyler’e önemli bir vizyon kazandığından bahsetti. Mehmet Serin; “Üretimde, satış sonrasında Ataklar, bizlere yeni pencereler açtı. O gün aylık 10 adetlik üretimden şimdi aylık 200 adetlik üretim kapasitesini ulaştık. Konya’da tüm Avrupa ülkesiyle rekabet eder hale geldik. Bunda Ataklar’ın hep yanımızda olmasının etkisi büyük” dedi. www.tasimacilar.com 02.03.2012 / 16:27