Serin Treyler'den yeni yıla yeni hedefler

Serin Treyler'den yeni yıla yeni hedefler

2013 yılını 1.500 adetlik satışla kapatan Serin Treyler, 2014 yılına 2000 adetlik hedefle ve yeni ürünlerle hızlı bir giriş yapmayı planlıyor.

2013 yılını 30. yılını verimli bir şekilde geçiren Serin Treyler, hedeflemiş olduğu 1.500 adetlik satış hedefine ulaşmanın gururunu yaşarken, yıl içerinde yapmış olduğu yatırımlarla 2014 yılı hedeflerini 2000 adet olarak açıkladı.

“2013 yatırtımları 2014’ün hedeflerinde etkili olacak”

Üretim ve Ar-Ge yatırımlarının yanı sıra Pazarlama için yapılan yatırımlar sayesinde 2014 yılında sağlam adımlar atmayı planlayan Serin Treyler, yıl içerinde üretimde makine ve aparat yatırımları yaparken, yeniden yapılanma ve Ar-Ge konusunda insan kaynakları gelişimine ağırlık verdi. Çalışanların eğitimine önem verdiklerini ifade eden Serin Treyler Genel Müdürü Recep SERİN “2013 yılı içerisinde yapmış olduğumuz yatırımların başında çalışanlara yönelik yatırımlarımız yer alıyor. Bu kapsamda kendi bünyemizde iç eğitimler veriyoruz, dış kaynaklı destekler alıyoruz. Ayrıca firma içi iletişim ve kurumsallık konusundaki planlamalarımız sayesinde 2014’e hazırlıklı gireceğiz. Yapmış olduğumuz bu yatırımlarımızın 2014 yılındaki hedeflerimize ulaşmamızda etkili rol oynayacağından eminiz." dedi.

“Corner” projesine yoğun ilgi

Çalışmalarına bir yıl öncesinden başlanan ve 2013 yılı Haziran ayında hayata geçirilen “Kazandıran Köşe Serin Corner” projesi beklenenin üzerinde ilgi gördü ve hedeflenen 15 satış noktasına ulaşıldı. 2014 yılında toplamda 40 corner hedeflediklerini belirten Recep SERİN "Haziran ayında lansmanını yaptığımız “Kazandıran Köşe Serin Corner” projemiz çok tuttu. 2013 yılı sonu itibariyle hedeflediğimiz 15 adetlik satış noktasına ulaştık ve bundan çok memnunuz. Corner’larımız hedef satış adetlerine ulaşmak için çalışmalarına devam ediyorlar, hatta bu hedeflerin üzerinde satış yapan corner’larımız bile var.” dedi.

“Yeni ürünlerimiz 2014’e damga vuracak”

Kasım ayında İstanbul’da düzenlenen Comvex fuarına yeni ürünleriyle katılan Serin Treyler, 2014 yılına çok iddalı giriyor. Tiger Havuz Damper başta olmak üzere Ultra Damper, Sızdırmaz Kuru yük, Tanker, Frigo ve yeni nesil Tenteli Treyler ile müşterilerin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılayacaklarını belirten Recep SERİN “Ekonomin yıl içerisinde istikrarlı bir şekilde yükselişe geçmesiyle piyasada giderek büyüyen bir taleple karşı karşıya kaldık. Bizde hem bu piyasadaki boşluğu kapatmak hem de müşterilerimizin çıkarlarını korumak adına ürünlerimizde bazı revizyonlara gittik. Kaliteli, hafif ve ekonomik ürünlerimizin üretimine ağırlık vererek birçok üründe yenilik yaptık. Bunların başında Tiger Havuz Damperimiz gelmektedir. Bu ürünümüzden 2014 yılında çok talep alacağımızdan eminiz. Buna bağlı olarak 2014 yılı damper grubunda en gözde ürünlerden biri Tiger olacaktır.”dedi.

“3 yıllık büyüme hedefini 1 yıla sığdıracağız”

2014 yılında sektörün daha da gelişeceğini ifade eden Recep SERİN “Yukarıda bahsettiğimiz tüm yatırım ve çalışmalarımız sayesinde 3 yıllık hedeflerimizi 1 yıla sığdıracağız. Buna bağlı olarak 2014‘te yüzde 30 ile 35 arasında bir büyüme hedefimiz var. İnşallah bu hedefimize ulaşacağız. 2014 SERİN için güzel bir yıl olacak.” dedi.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.