Serin Treyler’in yükselişi devam ediyor

Serin Treyler’in yükselişi devam ediyor

Serin Treyler, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) 'Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2013 sıralamasında 408. Sıradan listeye girerek, 58 basamak birden yükselmeyi başardı.

Konya Ticaret Odasında düzenlenen Konya Ekonomi Ödül töreninde Gelir Vergisi, Kurumlar vergisi, İhracat, ISO ilk 500, ISO ikinci 500, en çok tescil yapan ve en çok istihdam oluşturan kategorilerinde firmalara ödüller verildi. “ISO İkinci 500 sıralamasında” Konya bölgesinden 15 büyük firma yer aldı. Bölgede geçen yıla göre 14. sıradan 12.sıraya yükselen Serin Treyler, Konya’da en çok yükselen şirketler arasındaki sıralamada ise dördüncü oldu. “Konya Ticaret Odası’ndan Serin Treyler’e Ödül”
Serin Treyler Adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serin Aldıkları ödülün kendilerinin hedeflerine ulaşmada izledikleri yolun doğruluğunu göstermesi açısından önemli olduğunu söylerken; çalışanlarına, müşterilerine ve tedarikçilerine teşekkür etti. Mehmet Serin,ödülü Konya Valisi Muammer Erol’dan aldı. www.tasimacilar.com 26.03.2014 / 13.27