Serin ve MAN filoları güçlendirmeye devam ediyor

Serin ve MAN filoları güçlendirmeye devam ediyor

Serin, yaptığı çekici ve treyler teslimatlarına bir yenisini daha ekleyerek 5 adet MAN TGS 18400‘ü ve 5 adet Damperli Treyleri, Mersin’de faaliyet gösteren Estel Madencilik firmasına teslim etti.

2012 yılı başında Man bayiliğini alarak çekici sektörüne hızlı bir giriş yapan Serin, yaptığı çekici ve treyler teslimatlarına bir yenisini daha ekleyerek 5 adet Man TGS 18400‘ü ve 5 adet Damperli Treyleri, Mersin’de faaliyet gösteren Estel Madencilik firmasına teslim etti.Teslimat Töreninde Estel Maden Nakliyat.San.Tic. Ltd. Şti. filo sorumlusu Cihan Yücel katılırken, Serin Treyler adına Satış ve Pazarlama Sorumlusu Abdullah Sürmeli yer aldı. “Serin, treyler sektörünün en iyilerinden biri”
Törende söz alan Estel Maden Nakliyat.San.Tic. Ltd. Şti. Filo Sorumlusu Cihan Yücel, “Şimdiye kadar yapmış olduğumuz tüm araç yatırımlarımızda öncelikli olarak kaliteyi ve satış sonrası hizmetleri göz önünde bulundurduk. Buna bağlı olarak bu iki unsurda da Serin’in bize en iyisini sunacağından emin olduğumuz için bugün burada, hem 5 adetlik Man çekici hem de 5 adetlik Serin damperli treyleri filomuza katmanın sevincini yaşamaktayız. Serin ile yapmış olduğumuz bu iş ortaklığı sayesinde filomuzu güçlendirmeye devam etmekteyiz. Bana göre Serin, treyler piyasasının en iyilerinden biri ve giderek yükselmeye devam etmekte olan bir firma. Bu gücünü Man kalitesiyle birleştirmesiyle çekici piyasasında da ispat edeceğinden eminim. İş ortaklığımızın ilerleyen zaman içerisinde devam edeceğine inanıyorum. Bize göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.


“Ortaklığın uzun soluklu olmasını temenni ediyoruz”
Serin Treyler adına törende konuşan Satış ve Pazarlama Sorumlusu Abdullah Sürmeli ise şunları söyledi. “Öncelikle bu yatırımlarında bizleri tercih etmelerinde dolayı Cihan Yüksel’e çok teşekkür ediyor ve biz bu iş ortaklığının uzun soluklu olmasını temenni ediyoruz. Serin olarak Türkiye’deki treyler pazarındaki yükselişimizde müşterilerimizin desteklerinin bizim için çok büyük önemi var. Yapmış olduğumuz her teslimat töreninde sadece araç teslimatı yapmıyor, bunun yanında yeni dostlukların temellerini atmış oluyoruz. Bugün burada yapılan bu 5 adet çekici ve 5 adet treyler teslimatı da bunun bir göstergesidir. Yılın başında çekici sektörüne Man kalitesiyle hızlı bir giriş yaptık ve satışlarımızdaki artışlar bu yılın sonunda çekici sektöründe istediğimiz hedeflere ulaşacağımızın bir göstergesi olmaktadır.” www.tasimacilar.com 25.05.2012/11:33