Serin yeni MAN TGS EfficentLine’ı müşterilerine sundu

Serin yeni MAN TGS EfficentLine’ı müşterilerine sundu

“Consistently Efficient Tour 2012” roadshow etkinliği kapsamında MAN Konya Bayi Serin Makine MAN Plaza’da görücüye çıkan MAN TGS EfficentLine çekici, sektör temsilcisi ve müşterilerden tam not aldı.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ tarafından düzenlenen MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ tarafından düzenlenen “Consistently Efficient Tour 2012” roadshow etkinliği kapsamında MAN Konya Bayi Serin Makine MAN Plaza’da görücüye çıkan çekici, sektör temsilcisi ve müşterilerden tam not aldı. Etkinlik, Türkiye genelinde 23 ilde gerçekleşecek ve 18 Temmuz’da sona erecek.


İstanbul Yolu üzerinde yer alan Serin MAN Plaza’da gerçekleşen etkinlikte ağır vasıta sürücülerine, “MAN TGS EfficientLine” çekicilerin tüm özellikleri bire bir tanıtıldı. Bir otomobilin kullanım rahatlığına sahip olan MAN’ın en yeni, en geniş ve en ekonomik çekicisi TGS EfficentLine, uzun yol taşımacılığının en verimli modeli olarak öne çıktığı belirtildi. MAN’ın yeni yıldızı çevreci özelliğinin yanı sıra, 150 bin kilometrede 1800 litreye kadar dizel tasarrufu sağlıyor. “MAN’ın yeni yıldızı satımda hem de kullanımda büyük avantajlar sunuyor”
Türkiye’nin ağır ticari taşıt sektörünün yaşam boyu iş ortağı olmayı hedeflediklerini belirten MAN Konya Bayi Serin Makine’nin Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, yaptığı açıklamada “Bu kapsamda en büyük ilkemiz, hem satışta hem de satış sonrası hizmetlerde kullanıcı dostu çözümlerimizle müşterilerimizin yanında olmaktır. MAN'ın ekonomik, verimli ve uzun ömürlü araçları hem alım satımda hem de kullanımda büyük avantajlar sunuyor” dedi.


MAN TGS EfficientLine’ın genel özellikleri :
- Yakıt tüketimini yüzde 3 azaltan aerodinamik sistemi bulunuyor. Her zaman verimli ve çevreci. - Daha az yakıt tüketimi, daha düşük araç çalışma maliyeti. 150 bin kilometrede 1800 litreye kadar ulaşan dizel tasarrufu. - Euro 5 ve EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) tipleri bulunan Modern Common Rail Diesel Motorları, daha az yakıt tüketerek daha fazla randıman üretip, daha uzun bir ekonomik ömür sunuyor. - AdBlue teknolojisi ile motordan sonra oluşan egzoz gazlarını azaltmak için zehirsiz ve kokusuz bir üre/su karışımıyla temizlik sağlıyor. - MAN Euro 5’in sınır değerlerini yakalayabilmek için, teknik mükemmelliği, müşterilere yönelik ekonomik avantajlar ile birleştiren yaratıcı egzoz sistemleri geliştirildi. - Euro 5 normlarından da iyi SCR motorları. - Daha düşük karbon emisyonu. Yakıt tasarrufunu artıran lastik basınç görüntüleme sistemi - Hava basıncı yönetimi. Enerji lastiği (daha az deformasyon) - 85 km/h’ye kadar hız sınırlaması - 120A dinamo (Yüzde 4 daha yüksek verimlilik seviyesi) - Hafif ekipman (500 kilograma kadar yük artışı) www.tasimacilar.com 28.06.2012/17:44