Serin’den  yeni Sızdırmaz Kuruyük Treyler

Serin’den yeni Sızdırmaz Kuruyük Treyler

Serin, yeni ürünü Kuruyük treylerini müşterisinin beğenisine sundu. 2 bin 480 mm iç net genişliğine ve 26 metreküplük hacme sahip yeni kuruyük treylerin en önemli özelliğinin kuruyüklerde yüzde 100 sızdırmazlık sağlaması olduğu belirtildi.

Serin Kuruyük treylerini rakiplerinden ayıran en önemli özelliğin yüzde 100 sızdırmazlık sağlaması olduğu belirtilirken, Nakliyecilerin de bu sayede taşımadan doğan ürün kaybını sıfıra indireceği ve seyir güvenliğini ciddi oranda artıracağı ifade edildi. Serin mühendislerinin imzasını taşıyan Serin Kuruyük treylerinin yurtiçi lojistikte kullanılan treylerlerin standartlarını yukarı çekmesi hedeflenirken, kapakların yükü sızdırmayacak özel bir dizayna sahip olduğu ve ayrıca kapak ve profillerin darbelere dayanıklı olması ve hafifliğiyle de kullanıcısına avantaj sağlayacağı belirtildi. "Ne kadar yüklerseniz o kadar boşaltacaksınız"
Yeni ürünle ile ilgili bilgi veren Serin Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, yurtiçinde çalışan nakliyecilerin uzun süredir böyle bir ürün talep ettiğini dile getirerek “Eski tip treylerde yüklenen mallarda önemli kayıplar oluyordu. Yeni ürünle bunların önüne geçtik. Yeni ürünle ne kadar yüklerseniz o kadar boşaltacaksınız. Bu hem üreticiye, hem taşıyana hem de ülke ekonomisine önemli bir katkı anlamına geliyor.” dedi.


Müşterilerimiz gayretimizi samimi karşılıyor
Yeni ürünün tamamen Türk mühendislerinin eseri olduğuna değinen Serin, Türkiye’nin yol ve yük şartlarına göre geliştirilen kuruyük treylerin her sahada rahatlıkla kullanılabileceğini belirtti. Serin’in üstün yürür aksamı ve şasinin de bu aracın değerini katladığını dile getiren Serin, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Müşterisine değer katan ürünlerle ön plana çıkıyoruz. Türkiye’de yapılmayanları veya yapılamayanları sunmak bizleri daha çok mutlu ediyor. Müşterilerimiz bu gayretimizi samimi karşılıyor ve değerlendiriyor. Bizler de onların ilgisine ve teveccühlerine layık olmaya çalışıyoruz. www.tasimacilar.com 25.12.2012 Saat:18:15