Sertel Lojistik bir kez daha Mercedes-Benz'i seçti

Sertel Lojistik bir kez daha Mercedes-Benz'i seçti

Filosunda 80 adedi Mercedes-Benz marka olmak üzere toplam 170 adet araç bulunan Sertel Lojistik, araç alımında bir kez daha Mercedes-Benz’ i seçti.

Şirket, 50 adedi Axor 1840 LS ve 30 adedi Axor 3229 olmak üzere toplam 80 adet Mercedes-Benz Axor’ u filosuna ekleyerek araç parkındaki Mercedes-Benz araç sayısını 160 adede yükseltti. Sertel Lojistik’ in Denizli’ deki tesislerinde düzenlenen tören ile alınan yeni araçların ilk 25 adedi firmaya teslim edildi. Törene, Sertel Lojistik firma sahibi Mustafa Sert, Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sert; Mercedes-Benz Bayii Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül; Has Otomotiv Susurluk Genel Müdürü Orhan Karabudak; Has Otomotiv İzmir Kamyon Satış Müdürü Tolga Canıdar ve Mercedes-Benz Türk Filo Satış Kısım Müdürü Alper Kurt ile Filo Satış Danışmanı Efe Tunalıoğlu katıldılar.


“Mercedes ile işbirliğimiz sürecek”
Teslim töreninde konuşma yapan Sertel Lojistik sahibi Mustafa Sert, “Mercedes-Benz araçlarının sağladığı yakıt tasarrufu, kolay erişilebilen ve yaygın servis hizmetleri, zorlu yol koşullarına olan dayanıklılığı tercihimizi bir kez daha Mercedes-Benz’ den yana kullanmamızı sağladı. İşbirliğimizin gelecek yıllarda da devam etmesini arzu ediyoruz.” dedi. Kamyon satışlarında yıllardır olduğu gibi geçtiğimi yılı da rekorla kapatan Mercedes-Benz Türk, hem çevre dostu hem de yakıt tüketiminde avantajlı araçları ile 2012 yılında da sektörde en çok tercih edilen marka olmaya devam ediyor. www.tasimacilar.com 16.04.2012/18:02