Sertel Lojistik, Mercedes-Benz Türk’ten Aldığı 100 Axor 1840 ile Filosunu Gençleştirdi

Sertel Lojistik, Mercedes-Benz Türk’ten Aldığı 100 Axor 1840 ile Filosunu Gençleştirdi

Mercedes-Benz Türk, Sertel Lojistik’e 100 adet Axor 1840 teslimatı gerçekleştirdi. Lojistik sektörünün dev ismi Sertel Lojistik, yeni Mercedes-Benz kamyonlarla filosunu gençleştirdi.

Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv tarafından yapılan bu büyük satışı kutlamak üzere Mercedes-Benz Türk A.Ş. Pazarlama Merkezi’nde düzenlenen teslimat törenine Sertel Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sert ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Sert, Has Otomotiv’den Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer ile Has İzmir Genel Müdürü Turan Dik ve Has İstanbul Genel Müdürü Cem Aşık, Mercedes-Benz Türk A.Ş.’den ise Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt katıldılar.

Sülün: ‘Tercihte servis, finansman ve sigorta hizmetleri etkili oldu’

Süer Sülün, tören sırasında yaptığı konuşmada Sertel Lojistik ile sürdürülen işbirliğinden dolayı şirketin mutluluğunu dile getirirken, Sertel Lojistik’in yeni araç alımında Mercedes-Benz Türk’ün sağladığı servis, finansman ve sigorta hizmetlerinin de etkili olduğunu vurguladı. Bu yeni satış anlaşmasının yıllardır birlikte çalışmaktan duyulan memnuniyetin bir sonucu olduğunu belirten Sülün, yeni Mercedes-Benz Axor kamyonların Sertel Lojistik’e bol kazançlar getirmesini temenni etti.

‘Sert: Mercedes-Benz sayesinde hem rekabetçi hem çevreci olacağız’

Sertel Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sert tören sırasında yaptığı konuşmada, Sertel Lojistik olarak karayolu taşımacılığı ve lojistik hizmetlerini sürdürürken Mercedes-Benz’in yeni Euro 5 standartlarındaki kamyonları sayesinde daha da güçleneceklerine inandıklarını dile getirdi. Sert aynı zamanda Mercedes-Benz Axor araçların sağladığı yüksek hacimli taşıma kapasitesi ve düşük yakıt sarfiyatı ile hem daha rekabetçi hem daha çevreci bir şirket olacaklarını da belirtti.

Özbayır: ‘Büyük filoların tercihi olmaya devam edeceğiz’

Mercedes-Benz Türk Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise konuşmasında, Mercedes-Benz Türk Bayii Has Otomotiv Türk A.Ş.'ye bu büyük satıştaki başarılarından dolayı teşekkürlerini iletti ve Mercedes-Benz Türk’ün kamyon grubunda yıllardır sürmekte olan tartışmasız liderliğinin bu satışla daha da güçlendiğini, Mercedes-Benz kamyonların lojistik sektöründeki büyük filoların tercihi olmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

www.tasimacilar.com


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.