Sertrans Logistics müşterileri iftarda buluştu

Sertrans Logistics müşterileri iftarda buluştu

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics, müşterileriyle iftarda buluştu.

Yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda konuşan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş müşterilerine teşekkür etti ve şirketin yeni yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Sertrans Logistics, dün gece Swissotel The Bosphorus’da müşterileriyle bir araya geldi. Yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar organizasyonunda davetliler musiki dinletisi eşliğinde huzur dolu bir akşam geçirdi.

Keleş: Sürdürülebilir büyüme için çalışıyoruz

Sertrans Logistics'in geleneksel iftar organizasyonunda açılış konuşması yapan Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş, "Huzuruyla birlikte kapımızı çalan Ramazan ayında iftarlar bir araya gelmemize vesile oluyor" dedi. Sertrans Logistics olarak paydaşlarla buluşmaktan mutluluk duyduğunu belirten Keleş, "Tüm paydaşlarımızın çıkarlarını koruyarak ve sürdürülebilir büyüme hedeflerimiz çerçevesinde marka değerimizi yükseltmek üzere üstün bir gayretle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz" ifadesini kullandı.

'Yılın lojistik şirketi olarak hedeflerimize yürüyoruz'

Sertrans Logistics'in 2017'deki çalışmaları konusunda da bilgi veren Keleş, "2017 yılında 3 temel yatırıma odaklandık; TURQUALITY, Ar-Ge merkezimiz ve yeni depo yatırımımız. Sektörümüzde TURQUALITY programına layık görülen ilk firmalardan biri olmak bize çok büyük bir ivme kazandıracak. Ayrıca şirketimizin süreçlerini dijitalize etmeyi, yepyeni teknolojik ürünler ortaya koyarak sektör bağımsız katma değerli işler yapmayı hedeflediğimiz Ar-Ge merkezimiz için 28 Nisan’da resmi başvurumuzu tamamladık. Bunların yanında depolama alanında da yeni yatırımımızı hayata geçireceğiz. 30 bin m2'lik alana sahip mezzanine donanımlı depomuzu inşa ediyoruz. 2017 sonunda faaliyete geçmesini planladığımız bu tesisle 200 kişilik ek istihdam yaratacağız. Yılın lojistik şirketi unvanıyla çok başarılı bir yıl geçireceğimize inanıyorum" dedi.

 

sertrans-lojistik-nilgun-keles-iftar.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.