Sertrans Lojistik'ten büyük yatırım

Sertrans Lojistik'ten büyük yatırım

30 yıla yakın süredir uluslararası parsiyel ve multimodal taşımacılık hizmetleri ile tedarik zinciri yönetiminde de lojistik hizmetleri sunan Sertrans Logistics, yatırımlarına devam ediyor.

İstanbul Hadımköy’deki Sertrans Logistics merkez binasında düzenlenen teslimat törenine Sertrans Logistics adına Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, Transer Logistics Genel Müdürü Murat Cömert ile Renault Trucks Türkiye Başkanı Sebastien Delepine, Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu ve VFS / Renault Trucks Finansal Hizmetler Ülke Müdürü Semih Pala katıldılar. 

Geçtiğimiz dar boğazları, yatırımlarla fırsata çevirmek gerekiyor

2018 yılını yüzde 20’lik büyüme ile tamamlayacaklarını belirten Sertrans Logistics Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, teslimat töreninde yaptığı açıklamada; “200’e yakın ülkede 1800’e yakın noktada hizmet veriyoruz. Dünya çapındaki lojistik ihtiyaçlarına küresel çözümler getiriyoruz. Orta ve uzun vadede hedefimiz, global lojistik şirketlerinin arasında yer almak. Bu durumda krizleri de fırsata çevirmeye çalışıyoruz. 100 araçlık bir filo yenilemesi yapmamız da bunun bir göstergesi” diye belirtti.

Keleş, Türkiye lojistik sektörünün, her gün yükselen bir ivme ile ülke milli gelirinin yaklaşık %13'ünü oluşturduğunu belirterek; “Halen gelişimini sürdüren sektörümüz son on yılda yaklaşık 1,9 milyar dolar yabancı yatırım çekmiş, kapasitesini genel itibariyle 4 kat artırmayı başarmıştır. Yarım milyon kişiye yatırım imkanı sağlayan lojistik sektörünün gelecekte çok daha büyük sayılara ve yabancı sermaye girişlerine imza atacağına güvenim tamdır” şeklinde açıkladı.

Türkiye’de lojistik sektörünün yaklaşık 300 milyar TL bandında seyrettiğine dikkat çeken Keleş; “Sektörümüzün küresel büyüklüğü ise 7,5 trilyon dolara ulaşmış durumda. Bu yıl sonunda Türkiye’deki sektör büyüklüğünün yaklaşık 330 milyar TL’ye ulaşarak tamamlanmasını bekliyoruz. Bugün sınırların kalktığı dünyamızda lojistik sektörünün önemi gittikçe artıyor. Yatırımlarımızı sürdürürken bizler de operasyon maliyetlerimizi ve hizmet kalitemizi göz önünde bulunduruyoruz." şeklinde açıkladı.

 


 

sertrans_-renault-trucks-teslimat-ekim-2018.jpg

sertrans_-renault-trucks-teslimat.jpg

sertrans_-renault-trucks-teslimat-100-adet.jpg

100-adet-sertrans_-renault-trucks-teslimat.jpg

hakan_keles-001.jpg

sertrans-lojistik-teslimat.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum