Sertrans’ta yeni hedef tüm dünya

Sertrans’ta yeni hedef tüm dünya

Dünyanın devlet destekli ilk ve tek markalaşma programı olan Turquality programına dahil edilen Sertrans, Türkiye’nin glokal lojistik devi olma hedefinde.

Ulusal ve uluslararası müşterilerine tedarik zinciri yönetiminde katma değerli lojistik hizmetler veren Sertrans Logistics Türkiye’den doğan glokal dev olma yolunda önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. Firmaların markalaşma hedefini odağına alan Turquality programına dahil olan Sertrans Logistics, global arenada Türkiye’yi daha üst seviyede temsil etme hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu. Hizmet sektörünün Turquality kapsamına alınmasıyla hazırlıklarına başlayan Sertrans Logistics, stratejik planlamadan, kurumsal yönetime, markalaşmadan, finansal performansa kadar uzanan iş süreçlerindeki denetlemeleri başarıyla tamamladı.

Türkiye’yi her zaman gururla ve ülkemize yaraşır bir şekilde temsil ettiklerini belirten Sertrans Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Keleş, “Turquality Programı’na kabul edilmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Küreselleşen dünyada sürdürülebilir ekonomik başarı ancak global markalar aracılığıyla olabilir.  Bu bağlamda tüm denetlemelerden başarıyla geçen şirketimizin ülkemizi uluslararası arenada devletimiz tarafından destekleneceğini bilmekten gurur duyuyoruz. Kurulduğu ilk günden beri ekonomik anlamda ülkemiz için yüksek katma değer yaratmayı hedefleyen Sertrans için Turquality projesi, bir inkübatör ve katalizör olma görevi üstlenecektir. Bundan sonra ülkemiz için daha çok çalışmamız gerektiğinin bilinciyle, Sertrans kalitesine yaraşır hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi Bakanlığı bürokratları ve denetim firmasından gelen yetkililere Sertrans markasının kurumsal altyapısını ve markanın olgunluk seviyesini eksiksiz anlattıklarını kaydeden Keleş, “4PL tedarik zinciri yönetim dizayn ve süreçlerimizdeki yetkinliklerimizi başarıyla tanıtarak, Sertrans’ın uluslararası arenada ülkemizi temsil edecek global rekabetçiliğe sahip olmaya hazır bir Türk markası olduğunu anlattık. Yetkin iş birimlerimizle kurguladığımız orta-uzun vadeli stratejik planlamalar ve Ar-Ge merkezimizde yürüttüğümüz dijital dönüşüm projelerimizle, Sertrans’ın ivmesini hızlandırarak yurt dışında devler ile rekabet eden bir Türk markası konumuna getirmeyi hedefliyoruz” dedi. Hakan Keleş, “Turquality teşvikleri kapsamında yararlanabileceğimiz danışmanlıklar, dijital dönüşüm teşvikleri ve yurt dışı yapılanma destekleriyle şirketimizin yükselen enerjisini daha da güçlendirecek ve olgun kurumsal altyapımızla markamızı yurt dışında büyütmemize bir katkı sağlayacaktır” dedi.

Sertrans’ın hedefi dünya lideri olmak

Türkiye’de sayılı firmanın programa dahil olma başarısı gösterebildiğinin altını çizen Keleş sözlerini, “Stratejik Planlama ve Kurumsal Performans Yönetimi, Finansal Performans, Marka Yönetimi, Yeni Ürün Geliştirme kabiliyetleri, Pazarlama, Müşteri ve Ticaret Yönetimi, Tedarik Zinciri Yönetimi, İnsan Kaynakları, Kurumsal Yönetim ve Bilgi Sistemleri kriterleri konusunda gösterdiğimiz üstün başarı sayesinde programa dahil olabildik. Marka potansiyeli olan firmalara global bir marka olma yolunda finansal kaynak sağlamak amacıyla hayata geçirilen Turquality programına dahil olarak Türkiye’nin glokal lojistik devi olma hedefimize bir adım daha yaklaşmış olduk” diyerek sürdürdü.

Turquality hazırlık sürecini tüm Sertrans ailesi için zorlu, aynı zamanda eğitici ve geliştirici bir süreç olarak tanımlayan Keleş, bu süreçte olanca gücüyle asla pes etmeden emek sarf eden tüm Sertrans ailesine teşekkür ettiğini belirterek sözlerini noktaladı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.