Sertrans’tan Leed Sertifakalı lojistik merkezi

Sertrans’tan Leed Sertifakalı lojistik merkezi

Sertrans Logistics’in 50.000 m2 arazi üzerine kurulu yeni lojistik merkezi Hadımköy’de hizmete girdi

Sertrans Logistics’in 42 bin 500 m² kapalı alana sahip yeni lojistik merkezi 38 bin m² gümrüklü ve gümrüksüz depo alanı, 2 bin m² müstakil inşa edilmiş ADR (tehlikeli maddeler deposu) ve 2 bin 500 m² büyüklüğünde genel müdürlük binasından oluşuyor. “Türk Lojistik Sektörün’ün ilk Leed Serfitikasına sahip tesis”
Sertrans Logistics Hadımköy Tesisleri ve Genel Müdürlük binası Türk lojistik sektöründeki ilk Leed Sertifikasına sahip lojistik tesis binası olma özelliğine sahip olacak. Tehlikeli Maddeler deposu ise İstanbul Avrupa yakasının ilk müstakil ADR deposu olma özelliğini taşıyor. “Konum olarak çok stratejik bir nokta.”
Yeni lojistik merkezi olarak Hadımköy’ün seçilmesinde en önemli nedenin, sahip olduğu stratejik lokasyon olduğunu belirten Sertrans Logistics Genel Müdürü Nilgün Keleş; Hadımköy Lojistik Merkezilerinin Çatalca ve Halkalı gümrüğüne 20 km, Ömerli Tren İstasyonu’na 1,5 km, TCDD Lojistik köyüne ve MÜSİAD Sanayi Bölgesi’ne 3 km, Ambarlı Limanı’na 20 km, Atatürk Havalimanı’na ise sadece 30 km mesafede yer aldığını; bu nedenle stratejik bir noktaya merkezlerini kurduklarını söyledi. Yeni Lojistik Merkezi’nde e-lojistik hizmeti.
Hadımköy’de yeni açılan lojistik merkezinde e-lojistik hizmetleri için ayrılmış toplam 18.000 m2 alan bulunuyor. E-ticaret yapan firmaların ihtiyaç duyduğu ürün birleştirme ve promosyonel dönem hazırlıkları gibi katma değerli hizmetleri de veren Sertrans Logistics’in e-lojistik hizmetlerindeki hasarsızlık oranı ise yüzde 99,9. “Tüm sektörlere hizmet.”
Sertrans Logisitics, 2013 yılı Eylül ayında faaliyete geçen Hadımköy’deki yeni lojistik merkezinde başta tekstil, otomotiv, ilaç, kozmetik ve kimya sektörleri olmak üzere tüm sektörlere lojistik hizmet sunuyor. www.tasimacilar.com 19.03.2014 / 12.58