Servisçiler, 29 Nisanı Eylem Günü İlan Etti

Servisçiler, 29 Nisanı Eylem Günü İlan Etti

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuna yansıyan ve büyük bir coşku ile beklenen İSDER ve ULAŞ-İŞ’in 29 Nisan’da Kartal Soğanlık UKOME önünde düzenleyeceği, son 30 yılın en büyük eylemine saatler kaldı.

Servisçi esnafı, 29 Nisan’da, tek yumruk tek yürek olacak. Günlerdir bu büyük eyleme hazırlanan ve artık canlarına tak eden plaka tahdidinin uygulanmamasına isyan eden servisçiler sokağa çıkacak!

29 Nisanı eylem gününe çevirecek olan servis esnafı, taleplerini Kartal’dan tüm Türkiye’ye bir arada ve haklı olmanın gücüyle tek yürekten çok daha gür bir sesle haykıracaklar. Gün eylem günüdür deyip, sokağa çıkacak olan servis esnafının talepleri 29 Nisan sabahı tüm İstanbul’da yankılanacak.

Eyleme STK’lardan yoğun destek

29 Nisan’da Kartal Soğanlık UKOME önünde yapılacak olan ve renkli görüntülere sahne olması beklenen bu dev eylemin özel misafirleri de olacak. Tüketici Birliği Federasyonu Genel başkanı Av. Bülent DENİZ, Tüketiciyi Koruma Derneği Genel Başkanı Av. Şükran EROĞLU, Yolsuzluklara ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Genel Başkanı Ece SOYSEV gibi kamuoyunun yakından tanıdığı özel isimler ve Sivil Toplum Kuruluşları da eyleme destek verecek.

Servisçi esnafı, 29 Nisan’da, tek yumruk tek yürek olacak

Saatler kalan eyleme çok sayıda servisçinin katılması bekleniyor. Yapılan titiz çalışmalar sonucu eylemin güzergâh hatları ve programı da belli oldu. Buna göre, 29 Nisan’da araçlarıyla gelecek katılımcılar için, sabah saat 8:00’den itibaren Kartal Emniyet Müdürlüğü’nün eyleme gösterdiği hassasiyet ve herhangi bir güvenlik zafiyeti yaşanmaması adına özel olarak tahsis ettiği (Kartal Emniyeti’ne bağlı olan Soğanlık Bölge Trafik Müdürlüğü yanı) Yeni Açık Oto Pazarı’na araçlar güvenlik görevlilerinin gözetiminde park edilecek.

Otobüslerle gelecek katılımcılara ise, eylem komitesi tarafından belirlenen sendika ve dernek görevlileri tarafından UKOME önüne kadar eşlik edilecek.

Tüm eylem katılımcıları alana ulaştıktan sonra program 9:30’da başlayacak. Çok ses getirmesi beklenen ve talepler karşılanana kadar, kadar devam edeceği bildirilen eylemlerin ilk alevi de böylece Soğanlık’ta 29 Nisan’da ateşlenmiş olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum