Sesli Turizm filosunu Mercedes markası ile güçlendiriyor

Sesli Turizm filosunu Mercedes markası ile güçlendiriyor

Okulların tatile girmesiyle birlikte filosunu özmal araçlarla yenileyen Sesli Turizm, Has Otomotiv ile 20 adet 2013 model Sprinter anlaşması gerçekleştirdi.

2000 yılından bu yana özellikle öğrenci ve personel taşımacılığında Hizmet veren Sesli Turizm, has Otomotiv’den 20 adet 16+1 koltuk kapasiteli, Euro 5 motor, 2013 model sprinter anlaşması yaptı. Firma 20 adetlik satışın 17 adedini Has Otomotiv’in Hadımköy tesislerinde düzenlenen bir törenle satın aldı.

Teslimat törenine Sesli Turizm’den Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli, Firma Ortağı Yasemin Sesli, Genel Koordinatör İbrahim Genç, Reklam Pazarlama Müdürü Özlem Sesli, Serbest Koordinatör Ercan Namlı, Finansman Müdürü Sibel Gedik, Muhasebe Müdürü Hakan Gedik, Avrupa Yakası Servis Sorumlumuz Aytekin Sesli, Servis Sorumlusu İsmail Aydemir, Has Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Cem Aşık, Mercedes Benz Türk A.Ş Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş katıldı.

Filosunda 70’ı özmal olmak şartıyla toplamda 600’ün üstünde araç bulunan Sesli Turizm, yeni alımlarla birlikte daha kaliteli hizmet verebilmek adına özmal araç sayısını 90 adede yükseltti. Sesli Turizm’in filosunun yüzde 50’si Mercedes marka araçlardan oluşuyor.


 

Sesli Turizm filosunu Mercedes markası ile yenilemeye devam ediyor

Filosundaki araçların tamamını Mercedes marka araçlarla yenileyeceklerini ifade eden Sesli Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Metin Sesli “Has otomotiv bizim ailemiz gibi oldu. Her yıl alımlarımız sürüyor. Hem bizim açımızdan hem de Has Otomotiv açısından iyi bir alış veriş olduğunu düşünüyoruz. Çok memnunuz. 2013’e kadar alımlarımız devam edecek. Filomuzdaki araç sayısını 30 adede çıkartmak gibi bir çalışmamız var. Elimizdeki başka marka araçları inşallah iki yıl içinde hepsini Mercedes yapmayı planlıyoruz” diyerek Mercedes markasına yapılacak olan yatırımın devam edeceğini belirtti.

Mercedes'in paketinde avantaj çok

Sesli Turizm ile geçmişe dayalı işbirliklerinin devam ettiğini bir kez daha yineleyen Has Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Genel Müdür Cem Aşık, yapılan alışverişte firmayla bir paket anlaşması yaptıklarını dile getirerek “Bu paketin içerisinde takas da var. Kendileriyle 10 aracımızı takas ettik. Bize farklı markalardan araçlarla takas ettirdiler. Tabi ki yine Mercedes Benz finans ile bir finansman çözümümüz oldu. Ama tabi ki biz ne sunarsak sunalım. Tercih elbette ki her zaman müşterinindir” dedi ve alımda Has Otomotiv’i tercihi ettiğinden dolayı teşekkür etti.

Sprinter ile “Tam Gaz Yola Devam”

Alımla ilgili kısa bir bilgi veren Mercedes Benz Türk A.Ş Hafif Ticari Araçlar Filo Satış Kısım Müdürü Soner Gönültaş ise konuşmasında Sesli Turizm’in araç parkının Mercedes Benz’e dönemsinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi ve “10 adet Mercedes benz dışında araç alıp, yerine sprinter 20 adetle satışını gerçekleştirmek bizim için çok pozitifti. Burada en önemli noktalardan bir tanesi 0,60 faiz oranı piyasanın açık ara en iyi faiz oranı. Kaskosundan turunda takasa alımından finansman desteğine kadar full paket sunduk” dedi.

Pazarla ilgili de kısa bir bilgi veren Gönültaş “Açıkçası ilk 6 ayda hafif ticari araç pazarında belli bir daralma var. Ama Mercedes Benz Türk olarak biz satışlarımızdan çok memnunuz. Sene sonunda ise hedeflerimizi rahatlıkla yakalayacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Tam gaz yola devam. Artarak devam edecek” şeklinde konuştu. Oya KAYA

www.tasimacilar.com 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.