Sezerler Hafriyat seçimini Mercedes Axor’dan yana yaptı

Sezerler Hafriyat seçimini Mercedes Axor’dan yana yaptı

Sakarya menşeli Sezerler Hafriyat filosunu 10 adet Mercedes Benz Axor ile güçlendirdi. Alınan araçlarla birlikte firmanın filodaki Mercedes Benz araç sayısı 27 adede yükseldi.

Sezerler Hafriyat’ın Sakarya’daki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Sezerler Harfiyat Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sezer, Şirket üyeleri Adem Sezer, Ramazan Sezer, Hayrettin Sezer ve Mengerler Satış Müdürü Orhan Akpınar katıldı.


1975 yılından bu yana Sakarya’da Hafriyat ve Maden işletmeciliği işi yapan bölgenin köklü firmalarından Sezerler, 45 adetlik araç filosunu aldıkları 10 adet Axor çekici ile büyüttü. Firma yılsonuna kadar 5 adet daha çekiciyi filosuna eklemeyi hedefliyor. Firma ile ilgili kısa bir bilgi veren Sezerler Hafriyat üyesi Hayrettin Sezer, Sakarya’nın en köklü firmalarından biri olduklarını belirterek “İşimiz genelde Batı Marmara taraflarında İzmit, Hendek, Organize Sanayi Bölgesine ağırlık veriyoruz. Yol ve organize sanayi bölgelerinin alt yapılarını yapıyoruz. Kum ve Çakıl işinde en büyük maden işine sahibiz” dedi.

Teslimat töreni sonrasında konuşma yapan Sezerler Hafriyat Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sezer ise, Mercedes-Benz Axor’u piyasanın en az yakıt tüketen aracı olması, ikinci el değerinin yüksek olması, dayanıklılık, hafriyata uygun araç olması, Pazar lideri olması ve servis ağının yaygın olması sebebiyle tercih ettiklerini belirtti. Sezer konuşmasında, Mercedes-Benz’e duydukları güvenden ötürü markaya yatırım yapmaya devam edeceklerini de vurguladı.

www.tasimacilar.com


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.