Shell Eco-marathon’da yarışan EcoMagnesia takımı Türkiye’yi temsil edecek

Shell Eco-marathon’da yarışan EcoMagnesia takımı Türkiye’yi temsil edecek

Shell Eco-marathon’a katılan 13 Türk takımı arasında yer alan Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımı, National Geographic tarafından düzenlenen Shell Eco-marathon Europe People's Choice Competition'da Türkiye adına yarışıyor.

Royal Dutch Shell'in, gençleri geleceğin enerji alternatifleri ile çalışan araçları geliştirmeye teşvik etmek için global çapta düzenlediği Shell Eco-marathon yarışmasının 29'uncusu bu yıl geçtiğimiz Mayıs ayında Hollanda'nın Rotterdam şehrinde gerçekleştirildi.

Celal Bayar Üniversitesi EcoMagnesia takımı, Mayıs ayında Rotterdam’da katıldığı Shell Eco-marathon yarışmasının ardından Avrupa'da farklı bir platformda daha Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. National Geographic tarafından düzenlenen Shell Eco-marathon Europe People's Choice Competition'a (Halkın Seçimi Yarışması) Türkiye adına katılan tek takım EcoMagnesia oldu. Avrupa’dan 40 takımın yer aldığı yarışmayı halktan en çok oy alan takım kazanıyor. 24 Haziran 2013 tarihine kadar sürecek olan oylamada bir günde en fazla üç takım olmak üzere her gün yeniden oy verilebiliyor.

www.tasimacilar.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.