Shell Helıx’in ustaların beğenisini kazandı

Shell Helıx’in ustaların beğenisini kazandı

Shell Helix Süper Ekip İstanbul’un Avrupa yakasındaki oto sanayi sitelerini ziyaret ederek 600 noktada ustalara her araca uygun ürünler sunan Shell Helix motor yağlarının avantajları hakkında bilgi ve eğitim verdi.

Shell Helix Roadshow kapsamında Shell Helix Süper Ekip, 5 Şubat – 5 Mart 2013 tarihleri arasında Atatürk Oto Sanayi Sitesi, Bağcılar Sanayi ve Güngören Sanayi Siteleri başta olmak üzere İstanbul’un Avrupa yakasındaki oto sanayide çalışan ustalar ile buluştu.

7 yılda 10 bini aşkın nokta ziyaret edildi

Shell Helix İstanbul distribütörü İmes Petrol ile birlikte yaklaşık 600 noktada gerçekleştirilen etkinlikte, ustalara Shell Helix motor yağlarının her araca uygun, zengin ürün çeşitliliği hakkında bilgi ve eğitim verildi. Ayrıca özel servislere yönelik sektörünün ilk ve en uzun soluklu sadakat programı olan, yaklaşık 1600 üyeye sahip Shell Helix Professional Club’ın sağladığı cazip avantajlar anlatıldı. Bu program kapsamında, üyelere sunulan hediye ürün puanları ve bu puanları ürün alımlarında kullanabilecekleri bilgisi paylaşıldı.

Her yıl gerçekleştirilen Shell Helix Roadshow etkinlikleri kapsamında, 7 yılda 10 bini aşkın nokta ziyaret edildi. Tüketicilerin beklenti ve taleplerini zamanında öngörerek en doğru çözümleri sunan Shell, roadshow etkinliğiyle de sanayi sitelerinde çalışan ustaların nabzını tutuyor. 


 


 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.